Castillo, Castelló i la resta de la tropa assalten Palau amb les catapultes

CE ONYAR “B” -71 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 86

CE ONYAR: Pérez (16), Godoy (23), Sánchez (13), Sabata (9) i Rocha (0) – Cinc inicial – Albareda (0), González (3), Mató (5) i Plana (0).

Tirs lliures: 18/26

Triples: 5. 3 de Sánchez, 1 de González i 1 de Pérez.

Faltes personals: 19 faltes. Eliminat Mató (40′)

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (16), Farreras (4), Mitjà (8), Xifre (0) i Eudald (14) – Cinc inicial – Yepes (5), Bassa (10), Escatllar (minuts de desgast), Oliva (2), Castelló (27).

Tirs lliures: 17/25

Triples: 12. 7 d’Àlex Castelló, 2 de Mitjà, 1 de Bassa, 1 de Yepes, 1 de Xató.

Faltes personals: 27 faltes. Eliminats: Xifre (28′) i Eudald (39′)

El Sénior Masculí del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET afrontava el seu enfrontament contra l’Onyar amb les absències de Lladó, Vives i Quim que disputaven el partit del Sots-25. L’intercanvi de cistelles inicial durava fins al mint 7, quan els locals dominaven per 14-10. A partir d’un canvi de ritme dels visitants sortint una i altra vegada al contraatac, aconseguien un parcial de 2-10, per acabar el primer quart 16-20.

Àlex Castelló va fer una autpentica exhibició amb 7 triples

Al segon quart els locals es refugiaven en una defensa zonal i els visitants començaven el seu bombardeig de triples, amb un Àlex Castelló que assumia el rol de General d’artilleria (amb un total de set triples al final del matx). A més els visitants aconseguien ajustar la seva defensa per aturar Dani Pérez i Hernán, autèntics motors ofensius de l’equip gironí. A més Eudald guanyava la partida als pívots visitants i aconseguia enganxar-los en 3 accions consecutives al contraatac assistit per un brillant Genís Castillo. Amb aquest bon segon quart els bisbalencs obrien escletxa al marcador, 29-38.

A la represa es va viure un tercer quart molt equilibrat. Dani Pérez i Hernán Godoy aguantaven els locals, i els visitants atacaven amb paciència i concentració la defensa zonal dels gironins, anotant 3 triples més al llarg d’aquest 2n quart. Uns concentrats Martí Xifre i Adrià Farreras, feien feina fosca per l’equip, el primer amb bones ajudes i rebotejant i el segon desgastant i finalitzant accions ofensives. En aquestes tasques de desgast, s’hi afegien Oliva, Yepes i Mitjà.

Just començar l’últim quart els blanc-roigs-negres, Els bisbalencs amb 2 triples més, aconseguien un parcial de 2 a 8, aconseguint el màxim avantatge de 16 punts. Pérez i Godoy, seguien anotant pels locals, i Xató amb accions de contraatac i els triples de Castelló els de la Bisbal mantenien l’avantatge fins a la botzina final.

L'equip durant un temps mort

Fins a 12 triples anotaven els joves de la Bisbal, que a l’última vegada que havien visitat Palau Sacosta, davant el Sant Narcís, n’havien anotat 13, aconseguint també la victòria, i convertint la pista gironina en un autèntic talismà pel SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET.

TANQUEN UNA BONA PRIMERA VOLTA

Amb un balanç de 9 victòries i 6 derrotes els bisbalencs tanquen una bona primera volta, i més comptant que el balanç inicial d’1-3 feia presagiar una primera volta a la part baixa de la taula. 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: