Triomf plàcid pel Sots-25

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 71 – CB CASTELLÓ 38

 

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Yepes (6), Àlex Castelló (24), Farreras (8), Quim Salvà (4) i Vives (3) – Cinc inicial – Xató (2), Bassa (0), Encinas (5), Eudald (18) i Xifre (0).

Tirs lliures: 7/10

Triples: 9 Triples. 6 d’Àlex, 2 de Yepes i 1 de David Encinas.

Faltes:  8 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 1r: 14-11 // 2n 19-7 // 3r: 15-8 // 4t: 23-12

El Sots-25 va aconseguir ahir la 12a victòria de la temporada, en un partit amb final plàcid per als bisbalencs. El Castelló, molt actiu en el rebot ofensiu en els primers minuts va plantar cara i incomodar els jugadors locals en el primer quart.

Amb les baixes de Dani Juan, Lladó i Soler, els bisbalencs els faltava fresor, que va arribar de les mans d’un actiu David Encinas, que amb la seva intensitat defensiva va robar pilotes i va esperonar els seus companys. Encinas completava ahir el millor partit de la temporada, després de mesos de gran actitud i sacrifici als entrenaments.

A partir del 2n quart, els triples d’Àlex Castelló, Marc Yepes i la robustesa d’ Eudald Font sota les anelles permetia als de la Bisbal obrir forat al marcador.

A la 2a part els bisbalencs van anar rotant els seus homes i van anar ampliant els seus avantatges gràcies a un pacient atac a les diferents zones plantejades pel CB Castelló.

La propera jornada el CB Caldes, líder imbatut de la categoria, espera els bisbalencs en un partit que s’entreveu clau per al desenllaç de la competició.

Leave a Reply

%d bloggers like this: