EL SÉNIOR MASCULÍ COMENÇA EL 2011 AMB BON PEU

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 79 – CB ARBÚCIES 69 

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (12), Bassa (2), Mitjà (26), Xifre (4) i Eudald (12) – Cinc inicial – Adrià (4), Àlex (9), Yepes (0),  Oliva (7), Quim Salvà (0) i Vives (3).

Tirs lliures: 8/17

Triples: 9. 6 de Jordi, 2 de Genís i 1 d’Àlex.

Faltes: 27. Eliminat: Eudald (40′)

CB ARBÚCIES: Cabra (9), Pires (14), Masnou C. (2), Auladell (12) , Durcana (5) – Cinc inicial – Noguera (2), Xifre (4), Masnou J. (12) i Sánchez (9).

Tirs lliures: 5/19

Triples: 3 triples. 1 de Cabra, 1 de Durcana i 1 de Sánchez.

Faltes: 18 i una tècnica a la banqueta. Eliminat: Maswnou C. (38′).

Parcials: 1r: 12-16 // 2n: 32-17 // 3r: 18-19 // 4t: 17-17

UN PRIMER QUART ANÀRQUIC DOMINANT PEL REBOT I LA FORTALESA VISITANT

 

El primer partit de l’any del Sénior Masculí del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET va començar amb un joc anàrquic i imprecís per part dels dos conjunts. Tot i això, el CB ARBÚCIES, 3r classificat, aprofitava la seva superioritat física per dominar el rebot en les dues anelles i treure suc de les segones opcions. El visitant Pires, amb 11 punts al primer quart, es convertia en un malson per als locals. Per sort, Àlex Castelló, amb 7 punts gairebé comnsecutius mantenia vius als locals al final del primer quart, 12-16.

ESPECTACULAR 2n QUART DELS BISBALENCS

 

Al començar el 2n quart les coses canviaven radicalment. El tècnic local demanava molt més ritme als seus jugadors. Eudald responia aquesta petició amb dues transicions de llibres engegades per Xató i posava els fonaments de la reacció local. A més, un inspirat Mitjà, amb 13 punts en aquest 2n quart llançava als locals, que a darrera aconseguien tancar el pivots de l’Arbúcies i recuperar el c ontrol del rebot defensiu. L’espectacular segon període permetia als blanc-roigs-negres marxar amb un avantatge d’11 punts al descans, 33-44.

UNA SEGONA PART MOLT EQUILIBRADA

 

Els segons 20 minuts van estar marcats per l’equilibri en el joc i les accions. Els bisbalencs al principi del tercer període aconseguien ampliar el seu avantatge fins als 15 punts, però els de la Selva no es rendien i a través d’un inspirat Masnou, tornava a retallar el desavantatge als 10 punts en què acabava el 3r quart, 62-52.

En iniciar l’últim període els locals, amb un parcial de 7 a 0, amb un triple de Xató i 4 punts  d’Eudald, i ampliaven el seu avantatge fins als 17 punts. De cop, el relaxament dels bisbalencs, i un canvi defensiu de l’Arbúcies permetia als visitants reaccionar amb un perillós parcial de 10 a 0 que deixava el marcador en un 69-63 que neguitejava als bisbalencs, quedant només 3 minuts per al final. Un temps mort asserenava els ànims i recol·locava posicionalment l’equip per encarar la pressió 3-2 dels visitants. En aquest moment tornava a aparèixer Jordi Mitjà, que amb el sisè triple del seu compte particular i una cistella d’Oliva en atac estàtic contra la defensa zonal, tranquilitzaven els bisbalencs i els encarrilaven cap a la 8a victòria de la temporada.

La setmana que ve, el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET vistarà el CE ONYAR B, en un partit que clourà la primera volta del Campionat.

  

Leave a Reply

%d bloggers like this: