El Memorial Jordi Sabater del dia de Reis

La tarda del dia de Reis el CE Bisbal Bàsquet organitzava el Memorial Jordi Sabater, per recordar el jove bisbalenc.

Enguany el Torneig consistia en dos partits. El primer d’ells un derbi de veterans, l’equip gris contra l’equip taronja. Els veterans van fer gala d’uns canells extraordinaris en un partit marcat per la gran quantitat de triples anotats.

El segon partit enfrontava el jove sénior del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET contra una selecció de l’equip de 1a Catalana i Copa Catalunya del Bisbal Bàsquet dels anys 2004, 2005 i 2006. Un equip plegat de veterania i talent que va noquejar els joves bisbalencs que van veure clar perquè aquest és el millor equip de la Història del Bisbal Bàsquet.

Jodi Ferrer, Mora, Miralles, Escri, Nieto, Carbó, Ramírez, Escatllar, Mallorquí, David Domènech, Martinench, assistits a la Banqueta per Cano, Felip Puig, Anton las Heras i Pere Sarquella agafaven avantatges còmodes des de l’inici del partit i es lluïen en jugades que demostaven la gran química d’aquell equip.

El club feia obsequi als participants del calendari del club 2011, amb les fotografies de tots els equips que té enguany el club bisbalenc. 

Una resposta a «El Memorial Jordi Sabater del dia de Reis»

  1. Jojojojo, que bo. Ara que el vídeo aquest, millor que el pengeu a l’apartat de Vídeos de Jugadors Mítics, xD !!!

    Una abraçada a tots i molt sort

Leave a Reply

%d bloggers like this: