El Bisbal Bàsquet comença l’any amb una gran participació a la Quina

El dia 1 de gener, com ja és tradicional, el CE Bisbal Bàsquet va organitzar la Quina de Cap d’Any. A partir de les 6 de la tarda el Vell Pavelló d’Esports, s’omplia per rebre als bisbalencs i bisbalenques disposats a passar una estona divertida amb la colla i els amics i col·laborar amb la nostra entitat esportiva.

Imatge del Pavelló el dia de la Quina

Deu quines normals, amb les seves línies, 5 quines extres i 2 quines del revés van portar l’emoció i la diversió a la primera tarda de l’any. Berta Maspoch, un any més, amb la seva veu nítida i clara era l’encarregada de cantar els números de la sort.

La participació va ser tot un èxit, al voltant de 400 persones, de totes les edats van acudir a la tradicional cita que el nostre club ja fa anys que porta a terme. A falta de passar el balanç final, es calcula que la Quina pot deixar al voltant d’uns 1.400€ nets, quantitat fonamental per fer front a la compra de material esportiu i per dur a terme els propers actes, la Diada de Bàsquet i la 2a edició de les 24 Hores de Bàsquet a La Bisbal.

Des del club es vol agraïr a tots aquells membres del club, jugadors, entrenadors i mares que van contribuir a dur a terme un any més la Quina del club.

Leave a Reply

%d bloggers like this: