Un any més el Bisbal Bàsquet recordarà la figura de Jordi Sabater

Com ja és tradicional, la tarda del dia de Reis el Pavelló s’omplirà de bàsquet per recordar la figura de Jordi Sabater Selrà.

En aquesta edició dos partits formen part del Cartell del Torneig. En el primer partit, que començarà a les 17:30h, dos combinats d’exjugadors bisbalencs, s’enfrontaran per fer gala del bàsquet, l’agilitat i les habilitats que molts d’ells encara conserven.

El segon enfrontament, a les 19:00h, posarà sobre la pista el millor equip de la història del Bisbal Bàsquet, que va jugar a Copa Catalunya, davant del jove Sénior Masculí de l’entitat que actualment milita a 3a catalana.

Des del club es col agraïr, especialment, la col·laboració d’en Jordi Casas i d’en Cano en l’organització d’aquest acte.

Leave a Reply

%d bloggers like this: