EL CLUB US DESITJA MOLT BONES FESTES I US CONVIDA ALS SEUS ACTES NADALENCS

Arriben les Festes de Nadal i el Bisbal Bàsquet, atura la seva activitat, però només l’esportiva perquè la social seguirà com ja és tradicional amb la Gran Quina del dia 1 de gener i el Memorial Jordi Sabater la tarda del dia de reis.

Des del club volem desitjar a tos els jugadors i jugadores, mares i pares, entrenadors i entrenadores, afeccionats, seguidors i companys d’altres club que passeu unes Bones Festes acompanyats dels vostres i carregeu les bateries per gaudir d’un any 2011 ple de bàsquet i alegria.

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que l’activitat de l’escola esportiva es reprendrà el dilluns 10 de gener de 2011, i els equips de cadet a sénior ja han concretat amb els seus entrenadors els dies d’entrenament.

QUINA EL DIA 1 i MEMORIAL JORDI SABATER EL DIA DE REIS

També us convidem a participar a la GRAN QUINA EL BISBAL BÀSQUET que se celebrarà el dia 1 de gener a partir de les 18:00h al Vell Pavelló d’Esports de la Bisbal, així com al TORNEIG MEMORIAL JORDI SABATER, que es durà a terme el dia 6 de gener a partir de les 17:30h.

BONES FESTES I FELIÇ ANY 2011

Leave a Reply

%d bloggers like this: