La pedrera es reivindica. Victòria de club.

C.B. ANGLÈS 55 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 66

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Enrique (5), Lladó (18), Cardoner (2), Kim (19), Encinas (2) – Cinc Inicial – Arnau (3), Victor Milla (6), Joan Seguí (5),Jordi  Hidalgo (4), Guillem López (2).

Tirs lliures: 9/14

Triples: 5. 3 Lladó, 1 de Quim i 1 de Joan Seguí.

Faltes: 20. Cap eliminat.

Parcials: 1r: 9-17 //2n: 9-17 // 3r: 14-15 // 4t: 23-17

El Sots-25 afrotanva, a la pista del C.B. Anglès, un partit amb numeroses baixes, degut al

Paco López, un gat vell de les banquetes va a tot gas

 compromís del primer equip del Bisbal Bàsquet, a Sant Joan Les Fonts, a la mateixa hora, la de Dani Juan, lesionat i la del capità Martí Xifre, per motius laborals. En aquestes nombroses baixes cal afegir-hi, també, la del seu tècnic, el qual va ser subtituït per l’entrenador de l’equip cadet, Paco López, home de club que sempre està disposat a donar un cop de mà on més falta fa.

 Cinc júniors (que van suspendre el seu partit per poder ajudar el Sots-25, gran gest de club el de l’equip júnior) i 2 cadets (Seguí i Hidalgo) i David Encinas, Joaquim Salvà i Jordi Lladó completaven l’atípica convocatòria.

LA MANCA DE COMPENETRACIÓ DURA POC

Primers minuts de partit marcats per la falta de compenetració dels jugadors joves amb els veterans. Tot fins arribar al mitjans del minut 4 ,en el qual l’equip va poder encadenar un parcial de 0-8 que els permetia obrir una petita escletxa al marcador, i finalitzar el primer quart amb un resultat favorable de 9-17.

JORDI LLADÓ I QUIM SALVÀ ES POSEN L’EQUIP A L’ESQUENA

 Segon quart marcat per les numeroses transicions iniciades per Lladó i finalitzades pel veterà Quim Salvà , que els va permetre escapar-se en el marcador amb un parcial d’inici de 0-8. Cal destecar que les nombroses errades dels locals donava peu als bisbalencs a  poder controlar el rebot defensiu i sortir ràpidament al contraàtac. Així, s’arribava  al descans amb un marcador favorable 18-34.

Quim Salvà i Lladó van portar la batuta de l'equip

A la represa del matx, l’Anglès, es col·locava amb una defensa zonal 2-3, la qual els blanc-roigs-negres van desmuntar a mitjans dels minuts 5, gràcies a un inspirat i motivadíssim Quim Salvà, que seguia portant les regnes de l’equip. Al final del tercer quart la cirereta del pastís la posava el jove Joan Seguí, que amb un triple deixava l’electrnic`, al final del 3 quart, amb un 32-49 a favor dels visitants.

L’últim quart marcat per un arbitratge bastant passiu durant tot el partit, que de cop va canviar de criteri en els contactes, xiulant moltes faltes de cos. Un semi-fly apostoflant de Quim va fer xalar d’allò més tota la banqueta visitant. Semblava que l’Anglès retallava les distàncies, però un brillant Jordi Lladó va robava una pilota clau a falta d’un minut i mig i va deixava el partit sentenciat.

LA PEDRERA SEGUEIX RESPONENT 

Cal destacar el debut a Sots-25 de 4 jugadors de la pedrera, Arnau Puig, Victor Milla, Joan Seguí. tres joves més, Cardoner, Guillem i Hidalgo repetien convocatòria.  Destacable la direcció d’equip de Paco López, que enratxat aquesta temporada, el matí ja havia acoseguit una victòria contun dent amb l’equip cadet davant el BC Palafrugell.

La competició no es rependrà fins  passat Festes de Nadal, el dissabte 8 de gener, on els bisbalencs rebran  un CB Castelló que ocupa la part mitja-baixa de la classificació.

5 respostes a «La pedrera es reivindica. Victòria de club.»

  1. falta apuntar!!! k i van averi dos jugadors (Guillem i Joan) k es van dexar els pantalons.. pero van poder jugar igualment!!!

  2. Mmmm apostoflant i només voldria transmetre una dada que potser no queda prou clara:
    TOTS ELS JUGADORS VAN ANOTAR 🙂

  3. Menys mal k portava pantalons!!!!

  4. Que consti que el tema pantalons va ser culpa d’en Paco!!!

  5. i també en Paco nose si es un gat però vell si jaja

Leave a Reply

%d bloggers like this: