9a Victòria davant l’últim classificat

UAT TOSSA 35 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 61

PARCIALS: (3-18) (9-16) – (13-8) (10-19)

TIRS LLIURES LOCALS: 5/10 (50%)

TRIPLES LOCALS: 0.

19 faltes (cap eliminada)

TIRS LLIURES VISITANTS: 3/16 (18,75 %)

TRIPLES: 5 Neus L.(2), Paula F.(1) i Anna S. (1)

13 faltes (cap eliminada)

Neus L.(12),Anna S. (7), Aramburu (12), Lídia T.(4), Sanjuan (10), cinc inicial –Paula F. (10),Pacreu (2) i Clara F. (4).

El sènior femení visitava ahir diumenge la pista de l’UAT Tossa,equip que encara no coneix la victòria.

Les bisbalenques, que es presentaven amb 8 jugadores degut a les diverses baixes, iniciaven un 1r quart amb un domini absolut. Neus L. i Sierra controlaven el ritme del partit i es triaven bones opcions en atac. A més el tir exterior també acompanyava amb bons percentatges. Destacar l’inici d’Alba Aramburu amb molta confiança i molt lluitadora tancant el rebot sota els taulells davant de jugadores amb molta més envergadura. Les locals que van estar tot el partit defensant en zona, alternaven una zona 2-3 amb una 2-1-2 molt tancada que dificultava el joc de les bisbalenques. Es demanava més intensitat defensiva i assegurar el rebot per poder aprofitar les sortides al contraatac, però no hi havia fluïdesa en les sortides. A més, el cansament es començava a notar, ja que les rotacions no eren les habituals. Sanjuan havia d’abandonar el terreny de joc durant tot el 2n quart per problemes físics, fet que va notar l’equip en quant a intensitat, però no en resultat (12-34) final del 2n quart.

El descans no va servir per ajustar els conceptes ofensius

Les bisbalenques agafaven aire per encarar els darrers 20 minuts. Tot i que es va sortir amb molta motivació, les joves jugadores no aplicaven els conceptes treballats per atacar la zona, sobretot en quant a velocitat per moure pilota. Les locals conscients del neguit ofensiu de les bisbalenques ho aprofitaven i afegien un grau més d’agressivitat, en alguns moments ajudades per un arbitratge massa permissiu. A tot això s’hi afegia el baix percentatge en el tir exterior.

Canvi de xip a l’últim quart

Amb Sanjuan recuperada i amb una inspiradíssima Paula Fuster, apareixia la millor versió de l’equip. Les bisbalenques argumentaven el lideratge a la classificació amb una bona defensa i amb un joc molt més ràpid, amb diversos contraatacs i bones triangulacions ofensives per trencar la zona local una i altra vegada.

Pèssim percentatge en tirs lliures
Baix percentatge en tirs lliures de les bisbalenques

Degut al col·lapse mental per trencar la zona mitjançant el tir exterior. Durant part del 3r i l’últim quart les bisbalenques encaraven la zona buscant penetracions per fixar la defensai obtenir altres opcions de passada per les companyes.

Tot plegat va provocar moltes faltes locals i molts llançaments de tirs lliures (en el darrer quart, que les visitants no van saber aprofitar (2/10).

Cal capgirar aquests percentatges que no s’apropen ni de bon tros als d’inici de temporada.

Dissabte vinent a les 17:30 h. les bisbalenques rebran al CB Quart B, un dels equips capdavanters del grup. Es preveu un partit molt disputat per ambdós equips.

Leave a Reply

%d bloggers like this: