El Sots-25 trenca la zona del Sant Feliu i resol a l’últim quart

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 63 – CB SANT FELIU 42

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Lladó (0), Farreras (12), Quim Salvà (4), Xifre (2) i Eudald (16) – cinc inicial – Yepes (7), Bassa (14), Super Sec (3) i Soler (5).

Tirs lliures: 14/18

Triples: 5. 2 de Bassa, 1 d’Adrià Farreras, 1 de Marc Yepes i 1 de Pau Soler.

Faltes: 19. Eliminat Xifre (36′)

Parcials: 1r: 10-11 //2n:  17-4 // 3r: 10-16 // 4t: 26-11

El Sots-25 del Bisbal Bàsquet afrontava el seu compromís davant el Sant Feliu amb l’infermeria plena, Castelló, Xató, Encinas i Dani Juan, lesionats vivien el partit des de la banqueta. Un inici erràtic dels bisbalencs que no podien atacar amb fiabilitat ja que una defensa zonal dels ganxons els complicava molt les coses. Igualtat al llarg del primer quart que s’acabava amb un pobre resultat de 10 a 11.

Els bisbalencs veient les dificultats ofensives apostaven per la defensa i també es posaven en defensa zonal i aconseguien així colapsar els de Sant Feliu, deixant-los amb només 4 punts amb deu minuts. Els locals marxaven al descans amb avantatge al marcador, 27 a 15.

Un tercer quart molt espès dels locals permetia que els de la costa entressin de nou dins el partit i rebaixessin el seu desavantatge a només 6 punts. Aquesta tònica seguiria en els primers cinc minuts de l’últim quart on el resultat de 42 a 37 deixava opcions als visitants d’igualar el marcador.

En els últims cinc minuts de partit un demolidor parcial de 21 a 5 trencava el partit i el deixava sentenciat pels locals. Joan Bassa des de la defensa i amb els seus triples en atac i un dur Eudald des de la pintura, comandats per un Marc Yepes molt cerebral resolien un partit incòmode pels bisbalencs en els 35 primers minuts.

La propera jornada els bisbalencs s’han d’enfrontar amb l’Anglès, equip de la zona mitja de la taula.

Leave a Reply

%d bloggers like this: