Aconsegueixen la 7a, en queden 8

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 75 – CB QUART 56

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:  Xató (7), Bassa (6), Mitjà (18), Xifre (0) i Eudald (6) – cinc inicial – Adrià Farreras (11), Marc Yepes (10), Quim Salvà (6), Pau Soler (6), Carles Oliva (4) i Eduard Vives (2).

Tirs lliures: 12/22

Triples: 11. 4 de Mitjà, 2 de Yèpes, 1 de Xató, 1 de Farreras, 1 de Soler, 1 d’Eudald i 1 de Joan Bassa.

29 faltes. Cap eliminat.

CB QUART: Masó (6), Carreras (15), Reixach (2), Gironès (2) i González (25) – Cinc inicial – Xiberta (0), Jiana (4), Ibanco (1), Ferrer (2), Araga (0) i Cufí (0).

Tirs lliures: 23/40

Triples: 1. Triple de Jiana.

Faltes: 27 faltes. Eliminats Reixach (36′) i Gironès (39′).

Parcials: 1r: 22-17 // 2n: 10-11 // 3r: 19-11 // 4t: 24-17

El Sénior Masculí del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET rebia ahir, al Quart un equip que encadenava quatre victòries consecutives i es presentava amb un excel·lent estat de forma. No podia jugar amb el Quart, Adrià Vives, el bisbalenc germà de l’Eduard que juga amb el Bisbal Bàsquet. L’ex del Bisbal Bàsquet, ara a les files de l’equip del Gironès, lesionat en un genoll es perdia la tornada a la Bisbal. Els bisbalencs, per la seva banda, encara arrossegaven les baixes de Dani Juan i Àlex Castelló. Això si reapareixia Marc Yepes, ja recuperat de la seva lesió.

Comencen amb un bon primer quart

Els bisbalencs van començar molt concentrats el primer quart i jugant bones opcions ofensives i defensant com un bloc en els primers 4 minuts de partit que aconseguien deixar el Quart amb només 3 punts, 10 a 3. Els visitants però aprofitaven la puntualitat del bonus edls locals i anaven fins a deu vegades a la línia de tirs lliures amb molta fiabilitat (8/10) i retallaven així distàncies.

Un segon quart molt espès dels dos equips

El segon quart un recital de xiulet amb faltes molt riguroses o inexistents provocava que els bisbalencs es posessin en bonus al minut 3, i els visitants ho aprofitaven per posar-se per primer cop davant del marcador. Això i una defensa zonal plantejada pel tècnic del Quart, Josep Bofill, descentrava els bisbalencs que només podien anotar 2 punts en els primers minuts.  Els bisbalencs rotaven els seus homes, buscant les peces claus per atacar amb els seus conceptes la zona dels visitants. Amb Marc Yepes com a catalitzador i un inspirat Jordi Mitjà desde 6,25 recuperaven el control del partit i l’avantatge en el marcador, 32 a 28 al descans.

Inici espectacular del tercer quart que permet obrir forat

Els nois del Bisbal Bàsquet començaven molt endollats el tercer quart. Amb un canvi de sistema defensiu, amb una defensa zonal molt ajustada, dominant el rebot defensiu, i sortint una vegada i una altra al contraatac els locals aconseguien un parcial de 17 a 1 en els set primers minuts, i trencaven el partit, 47 a 29. Just en aquest moment en un contraatac de Xató es produïa un xoc i el base bisbalenc queia lesionat al canell dret, sense poder tornar a participar en el partit.

En els últims tres minuts de quart, els visitants reajustaven ofensivament i retallaven les diferències fins als nou punts. A falta de 6 segons, els bisbalencs buscaven una jugada d’estratègia per Marc Yepes, que letal, clavava un triple que tornava a donar moral als blanc-roigs-negres.

Els interiors treballen a darrera i els exteriors anoten a davant

Lloable l’actitud d’equip treballant com un bloc. Els bisbalencs que seguien amb la seva defensa zonal posaven cadascú part del seu rol per contribuir al joc d’equip. Els jugadors interiors tancant la defensa i el rebot i els jugadors exterios aconseguien anotar els 24 punts de l’últim quart, assistits per les jugades dins-fora de les sobrecàrregues que els bisbalencs jugaven per atacar la zona del Quart.

Amb bones sensacions acabaven els bisbalencs, que aconseguien així la setena victòria, en la dotzena jornada. La setmana que ve el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET visitarà la complicadíssima pista del CB SANTJOANENC-GARROTXA, segon classificat de la lliga i que es manté imbatut en el seu terreny de joc. Podran els bisbalencs assaltar el fortí garrotxí? Dissabte a les 17:30h de ben segur que ho intentaran.

Leave a Reply

%d bloggers like this: