SALVEN ELS MOBLES I POCA COSA MÉS…

FD CASSANENC 39-SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 50 

PARCIALS: (8-11) (12-9) – (12-14) (7-16)

TIRS LLIURES LOCALS: 6/12 (50%)

TRIPLES LOCALS:5 Vila, E.(2), Vila, A.(2) i Betorz (1)

TIRS LLIURES VISITANTS: 10/23 (43,47 %)

TRIPLES VISITANTS: 1,Neus Lafont.

Neus L.(5),Anna S. (7), Clara F. (6), Aramburu (4), Lídia T.(1), –cinc inicial – Punset (14), Sanjuan (15),Aina G., Paula F. (3) i Pacreu.

Molt ha de canviar aquest sènior femení si vol mantenir-se a les plaçes de luxe de la classificació. Les cassanenques molt motivades per la visita del líder a la seva pista, van estar apunt de donar la campanada.

Les bisbalenques que van fer el pitjor partit de la temporada, s’avançaven amb un parcial de (0-5) sense fer un gran joc. Aquest fet animava a les locals que mitjançant E. Vila anotaven un triple i entraven dins el partit.

La tònica general dels dos primers quarts va ser de desgavell ofensiu de les bisbalenques, que no triaven les millors opcions en atac, excesiva relaxació i manca d’intensitat. El cassanenc ho aprofitava per sortir al contraatac i realitzar llançaments amb molta facilitat des de qualsevol posició. Les bisbalenques, molt fluixes en defensa, tenien molts problemes per dominar el rebot. Al descans s’arribava amb empat al marcador (20-20) i amb una anotació per sota de la mitjana.

A la represa no va haver reacció de les visitants, que es trovaben amb un cassanenc molt lluitador. Les bisbalenques no es sentien còmodes a la pista (baix percentatge en tirs lliures i manca d’atenció en jugades d’estratègia). Donava la sensació que obrir una petita escletxa al marcador seria impossible, ja que cada cop que s’anotava, les locals pagaven amb la mateixa moneda.

A l’últim quart  les bisbalenques només tenien al cap obtenir la victòria i es va defensar amb força més intensitat. Punset novament donava la cara i esperonava a les seves companyes. Lídia T., molt lluitadora, s’afegia a aquesta crida . A falta de 6 minuts per a la finalització, la igualtat era màxima (39-40). Va ser llavors quan les bisbalenques van semblar-se mínimament a l’equip d’inici de temporada i amb un parcial de (0-10) liquidaven el partit sumant la vuitena victòria consecutiva.

Canvi de dinàmiques

A La Bisbal diuen: tal entrenaràs, tal jugaràs”, gran frase on simplement s’aplica el sentit comú. I és que les joves jugadores del sènior femení, han entrat en un bucle on la intensitat als entrenaments va desapareixent sessió darrera sessió. Potser els resultats i les jornades de descans han fet creure una realitat del tot desvirtuada. Cal dir que queden moltes jornades per davant i partits contra equips capdavanters.

L’equip encara  està a temps de reconduir aquesta situació, amb 4 sessions d’entrenament abans de la visita a la pista del  cuer i amb un important partit a casa davant del CB Quart en l’últim matx de l’any.

Sense Nuri Ferrer fins al mes de març

La jugadora i un dels pilars d’aquest equip que per motius laborals no tornarà a incorporor-se  fins al mes de març (punt àlgid de la competició) abandona l’equip per fer la temporada de neu. Li desitjem el millor i esperem que torni amb el mateix rendiment demostrat fins ara.

Leave a Reply

%d bloggers like this: