ESTRENEM NOU DISSENY DE LA WEB

Estrenem nou disseny del lloc web del club. Aviat farà 11 mesos de la creació del bloc del Bisbal Bàsquet, molt útil i pràctic per donar a conèixer tota la informació referent al nostre club. A punt d’arribar a les 30.000 visites, un autèntic èxit, totalment inesperat i abans d’entrar al nou any, per això,  li hem volgut donar un aire més modern, més refrescant, més lligat amb la imatge de modernitat i alegrai pròpia del CE Bisbal Bàsquet.

 Esperem que aquest nou disseny sigui del vostre agrat, així com també esperem les vostres crítiques i propostes per seguir millorant la web, perquè sigui el punt de trobada virtual dels amants del bàsquet i de tots aquells bisbalencs i gent de les rodalies interessats en seguir els actes, els equips, i tot allò que faci referència al Bisbal Bàsquet.

Caldrà però esperar una mica de paciència per reaajustar les icones i els accessos directes que donen entrada als diferents temes d’interès dels internautes que segueixen amb interès l’actualitat i el desenvolupament del club. El club, que de moment està usant la plataforma de blogs gratuïta de WORDPRESS, molt satisfactòriament,  està estudiant la posibilitat de buscar un allotjament en una empresa de servidors, i dirigir la web al domini que ja té reservat, www.bisbalbasquet.com.

A més a més, ara qualsevol de les notícies i posts del club es poden compartir via facebook, twitter o per mail amb qualsevol dels vostres amics amb només un click. També amb el botonet de l’impressora es poden imprimir les notícies seleccionades.

Moltes gràcies per la vostra confiança, visca el Bisbal Bàsquet!

Leave a Reply

%d bloggers like this: