Punset lidera les sèniors portant-les a la victòria davant d’un rival directe

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 62 CB LLORET 41  

PARCIALS: (5-10) (14-14) – (24-8) (19-9)

 

TIRS LLIURES LOCALS: 26/38 (68,42%)

TRIPLES LOCALS: 6 Nuri F. (3), Sanjuan (1),Punset (1) i Paula F.(1)

TIRS LLIURES VISITANTS: 9/16 (56,25 %)

Anna S.(2), Nuri F.(16), Paula F. (7), Sanjuan (10), Aina G.-cinc inicial– Punset (22), Neus L.(2),Clara F.,Aramburu, Lídia T., Paula F.(7) i Magalí A.

El sènior femení rebia la visita d’un dels equips invictes de la lliga, el  CB Lloret. Les bisbalenques tenien les baixes de Mireia P. i Marina , aquesta última, a qui les lesions estant marcant-li aquest primer tram de temporada.

Inici amb domini visitant. Les jugadores del Lloret molt més madures i amb un equip amb més experiència, aprofitava la seva superioritat física sota els taulells.

Liderades per la veterana González  que aportava molt de ritme a l’atac visitant, on Soms, marcava les diferències dins la pintura. Les bisbalenques tenien moltes dificultats per elaborar l’atac, s’intentava una i altra buscar bones situacions de tir, però a més d’una jugadora li tremolava el canell. Al minut 5 entraven Aramburu i Punset que donarien més intensitat a la defensa local, tot i que van patir molt davant les pivots lloretenques, molt difícils de defensar al poste baix.

Inici del 2n quart amb molta intensitat, Sierra marcava el ritme i aprofitava el joc associatiu amb Sanjuan. Les locals entraven al partit, fent uns minuts de bon bàsquet reduint diferències al marcador des de la defensa. Es triaven bones opcions i el tir exterior començava a rutllar. Nuri F. anotava un triple al minut 6 que significava la diferència mínima al marcador (19-21). Però a partir de llavors, tota la feina que s’havia fet es llença per terra amb 4 minuts d’autèntic desgavell. Males passades, manca de concentració i problemes greus amb el rebot defensiu provocava un parcial de (0-8) a favor del CB Lloret.

Baixen dels núvols per afrontar la segona part

A la represa les visitants anotaven i provocaven la màxima diferència al marcador de 9 punts,  tocava remuntada per primer cop en tota la temporada. Les bisbalenques lluny d’arronsar-se i liderades per la seva capitana, sortien amb les piles carregades. Conscients que les lloretenques eren molt més fortes, només serviria tancar el rebot defensiu i sortir al contraatac aprofitant les sortides de Sierra i Punset. L’agressivitat juntament amb la rapidesa per triar les millors opcions en atac feia entrar de nou a les locals dins el partit. Nuri F. prenia protagonisme, aquesta vegada no li tremolava el canell i anotava 9 punts claus en 4 minuts que conduirien a la victòria local.

Recital de Punset des de la línia de tirs lliures

Potser la sessió voluntària de tir, de dissabte al matí,  va anar-li molt bé a l’Alba Punset que demostrava la seva maduresa anotant 16/20 en tirs lliures, fet clau en els darrers dos quarts.

Es carrega l’equip a l’esquena i amb la seva actitud i constància, provoca que les joves i immadures jugadores locals, penetressin la defensa visitant jugant molts 1c1 i carregant de faltes personals a les seves jugadores importants. Destacar també l’actuació de Paula Fuster, que va aportar fluïdesa en atac.

Setena victòria consecutiva i líders invictes

Guanyen la  primera partida a un dels equips que lluitaran per guanyar-se una de les dues places per a la 2a fase, tot i que hi ha molts matisos a destacar.

Cal dir que l’equip a entrat en un espiral estrany pel que fa a l’actitud. No és ni de llarg, el mateix equip que va començar a l’agost. On la motivació, l’ambició i l’esforç eren protagonistes a cada sessió d’entrenament. Caldrà canviar aquesta dinàmica i tornar a reactivar-se, ja que la primera fase acaba al maig  on probablament hi hauran moltes sorpreses i no serà pas cap passeig.

La propera setmana les bisbalenques visitaran la pista del FD Cassanenc dissabte 27/11/10 a les 18:00 h.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: