Un sots-25 desconegut ensopega a Maristes

CE MARISTES 62 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 48

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (5), Adrià (6), Àlex (12), Oliva (10), Vives (0), – Cinc inicial – Encinas (0), Xifre (0), Dani Juan (0), Eudald (6), Lladó (0) i Bassa (9).

Tirs lliures: 2/2

Triples: 3 triples. 2 d’Àlex i 1 de Xató.

Faltes: 21. Cap eliminat.

LES LESIONS I ELS TOCATS NO SÓN EXCUSA

L’equip del Sots-25 afrontava ahir a la tarda el seu compromís contra el Maristes amb Marc Yepes lesionat i amb Dani Juan i Joan Bassa tocats. Tot i això es fa difícil d’explicar el pèssim partit dels bisbalencs contra un Maristes que s’enganxa a la part alta de la classificació.

Els bisbalencs no van sortir amb la tensió necessària per competir i els gironins ho van aprofitar per endosar un contundent parcial de 23 a 10 en els primers 10 minuts, on els de la Bisbal navegaven sota els taulers i concedien llançaments extremadament fàcils als de Maristes.

 

Al 2n quart, els empordanesos milloraven en defensa i en el control de rebot i podien, d’aquesta forma, realitzar el seu joc de contraatac i amb un parcial de 8-18 es reenganxaven al partit i marxaven al descans amb un desavantatge de tan sols 3 punts, 31-28.

A la represa els bisbalencs oferirien la seva pitjor imatge de la temporada. Només d’iniciar el tercer quart un parcial de 9-0 a favor dels gironins, que es tornaven a distanciar en el marcador 46-31. L’equip a més era inoperant en atac, amb pèrdues de pilotes constants i una direcció de joc molt desconcentrada. Tímida reacció amb dues cistelles consecutives, que quedarien en no res davant un nou parcial de 10-0 a favor dels locals que ampliaven les diferències, 50 a 33, a falta de 13 minuts del final.

El tècnic bisbalenc donava entrada a un febril Joan Bassa, que amb el seu orgull, maquillaria la pèssima imatge dels seus companys. Bassa anotaria 8 punts en 8 minuts de joc, i els seus companys, 40 en tot el partit.

Els bisbalencs jugaven el pitjor partit des de l’inici de competició i no arribaven ni als 50 punts.

La propera setmana els bisbalencs visitaran la pista del Cornellà de Terri, diumenge a la tarda a les 16:30h.

Leave a Reply

%d bloggers like this: