VICTÒRIA SUADA…

CB ST. HILARI 39-SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 52

PARCIALS: (6-10) (10-9) – (11-16) (12-17)

TIRS LLIURES LOCALS: 11/29 (37,23 %)

TIRS LLIURES VISITANTS: 4/9 (44,44 %)

TRIPLES: 2, Nuri Ferrer i Neus Lafont

Anna S. (7), Clara F. (6), Aramburu (4), Punset (12 ), Aina G. (4)

–cinc inicial– Nuri F.(11),Neus L.(3), Marina P.(4), Lídia T., Paula F., Mireia P.

Victòria suada…

Les joves jugadores del Bisbal Bàsquet van topar amb la realitat i després dels darrers resultats amb 2 victòries sense gaire esforç, es van trobar amb un rival de mitja taula per amunt que els va posar molts problemes.

Inici amb molta intensitat defensiva de les bisbalenques, fet que va provocar diverses sortides al contraatac amb Sierra i Punset marcant el ritme i Clara F. aprofitant intel·ligentment les assistències de les companyes. Però aquesta intensitat va passar factura, concretament a l’ànima de l’equip. Punset sumava la segona falta personal i tocava moure banqueta. Les locals no acabaven d’entrar al partit i  les bisbalenques ho aprofitaven. Marina llegia bé les indicacions de la banqueta jugant molt per fora, amb encert de cares a cistella i fent d’enllaç per trobar millors opcions en atac.

2n quart per oblidar

Al minut 4 del 2n quart Nuri F. anotava un triple que provocava una escletxa al marcador (8-17) i apartir d’aquí  devallada de les bisbalenques. Que no tornarien a anotar fins la represa. Minuts molt grisos, de lo pitjor que es recorda. Manca d’intensitat que conduia a fer faltes absurdes. Ningú assumia responsabilitats, es van cometre moltes violacions degut al nerviosisme, moments on moltes jugadores es van amagar, situacions de pati de col·legi i on més d’una jugadora semblava voler autodescartar-se. Però el més preocupant de tot va ser la manca de seny per dominar el rebot. Les locals molt més fortes en el joc interior aprofitaven l’empanada de les visitants, que no tancaven el rebot de cap de les maneres.

I ara, una de zona a la represa…

Després del descans i del toc d’atenció per part de l’entrenador, les bisbalenques tornaven a pista i es trobaven amb una zona 3-2 força ben treballada per les locals i amb algun ajustament que dificultava l’atac visitant. Durant més de 5’ no hi havia manera de trencar-la, es va abusar exageradament del tir que altres vegades havia donat bons resultats. Les locals es van aprofitar del colapse mental de les bisbalenques. La poca fluïdesa i velocitat per atacar la zona, juntament amb no respectar les consignes de la banqueta feia preveure un altre desenllaç. Punset amb 3 faltes tornava a pista i assumia el lideratge amb total maduresa, conduint l’equip cap a una altra dinàmica més positva i amb molta més confiança. Un triple de Neus L. i una una acció de 2+1 de Nuri F. ho demostrava.

Es posen les piles a l’últim quart i liquiden el partit

(27-35) a l’inici de l’últim quart i amb tot per decidir, les bisbalenques mostraven la millora cara, amb un triangle defensiu (Punset, Sierra i Clara) que funcionava i  aportava la intensitat necessària per poder obrir escletxa al marcador amb moltes sortides al contraatac. Cal destacar la bona actuació d’Aina Gasull, que va donar aquell toc d’inteligència i paciència necessària per jugar les millors opcions. Van ser minuts on es tornava a veure un joc més vistós i dinàmic (màxima avantatge de 17 punts), amb Aramburu molt treballadora juntament amb Clara F. que guanyava una i altra vegada l’esquena de la seva defensora.

Destacar també l’actitud de Mireia Pacreu, tot i no disputar gaires minuts, va sortir a la pista amb molta motivació i ganes. Actitud que més d’una hauria d’apendre.

A millorar urgentment, les finalitzacions, mecànica i velocitat de tir i convertir “tancar el rebot” en un hàbit.

Dissabte vinent, amb nou horari 19:00h., les bisbalenques rebran la visita del CB Lloret. Equip que tampoc coneix la derrota i que juntament amb el CB Palafolls,CB Quart i FD Cassanenc a priori es disputaran les 2 plaçes que donen accés a la fase final del Campionat.

Leave a Reply

%d bloggers like this: