El Sots-25 guanya en un partit gris

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 70 – ADEPAF FIGUERES 58

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Marc Yepes (9), Adrià Farreras (6), Àlex Castelló (15), Eduard Vives (1) i Eudald (16) – Cinc inicial – Xató (5), Xifre (2), Xavier Loureiro (5), Jordi Pujadas (0), Bassa (5) i Jordi Lladó (4).

Tirs lliures: 8/12

Triples: 8. 3 de Marc Yepes, 3 d’ÀLex Castelló, 1 de Xató i 1 de Loureiro.

Faltes: 22. Cap eliminat.

El Sots-25 va jugar ahir un partit gris. En un primer quart sòlid els bisbalencs obrien forat al marcador a través d’un inspirat marc Yepes i un sòlid Eudald. Els locals es mostraven ferms en defensa i al final del primer quart dominaven de 9 punts, 20-11.

En iniciar el segon quart, dues cistelles d’Eudals ampliaven l’avantatge fins als 13 punts. A partir d’aquí, l’ADEPAF canviava la seva defensa a una zona 2-1-2. Amb aquesta defensa els de Figueres aconseguien desconcertar els bisbalencs que a més concedien cntraatacs claríssims i rebien un lamentable parcial de 2 a 18 en 7 minuts. Els de Figueres marxaven amb 3 punts d’avantatge al descans.

En la represa els blanc-roigs-negres, recuperaven els seus millors conceptes d’atac a zona, i rebentaven la defensa zonal amb 5 triples i pilotes franques pels seus homes interiors amb una molt bona circulació de pilota. A més, Joan Bassa i Jordi Pujadas, encomanaven el coratge defensiu que necessitava l’equip. EN acabar el 3r quart els baixemporadensos havien recuperat el seu desavantatge i dominaven per 52 a 44.

L’últim quart, amb una ADEPAF molt castigat físicament, pels minuts de només 6 homes i un Bisbal Bàsquet més conservador que de costum va ser mésequilibrat. Els de Figueres intentaven acostar-se als bisbalencs però en el minut 6, quan es posaven a 8 punts, Xavier Loureiro anotava un triple que tornava a posar lka barrera psicològica dels 10 punts. 

Els bisbalencs que tenien les baixes de Dani Juan, lesionat en l’últim entrenament, i de Carles Oliva, absent per motius personals, van fer debutar els júniors Jordi Pujadas i Xavier Loureiro.

La propera setmana el Sots 25 visitarà la pista del Fontajau-Maristes, dissabte a les 4. Un partit que es preveu molt dur per als bisbalencs.

Leave a Reply

%d bloggers like this: