El Sénior Masculí mostra una fluixa imatge el dia de la Presentació

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 57 – CB SANT GREGORI 84

PARCIALS: 1r: 15-16 // 2n: 14-24 // 3r: 11-28 // 4t: 17-16

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (8), Soler (4), Mitjà (10), Oliva (4) i Vives (0) – Cinc inicial – Xifre (0), Yepes (0), Font (4), Castelló (13), Bassa (11) i Lladó (3)

Tirs lliures: 12/16

Triples: 6. 3 d’Àlex Castelló, 1 de Bassa, 1 de Xató i 1 de Mitjà.

Faltes: 14. Cap eliminat.

CB SANT GREGORI: Nogué (17), García (8), Fuster (5), Pérez (10) i Lozano (35) – Cinc inicial- Antoja (1), Ferrer (2), Gallego (3), i Ferrer M (3) 

Tirs lliures: 2/4

Triples: 14. 9 de Dani Lozano, 2 de García, 2 de Nogué i 1 de Fuster.

Faltes: 16 faltes. Cap eliminat.

UN PRIMER QUART EQUILIBRAT

Just després de la Presentació dels equips del club el Sénior Masculí jugava la 9a jornada de lliga, rebent el CB Sant Gregori. Els primers compassos del partit van ser molt erràtics pels dos conjunts, que jugaven bones opcions però fallaven molts llançaments. Un raquític 4-6 al minut 5 de partit donava pas a un intercanvi de cistelles. Primer el Sant Gregori estrebava al marcador, però un parcial de 6-0 pels bisbalencs tornaven l’equilibri al marcador.

EL SEGON I TERCER QUART PER OBLIDAR

La dinàmica del partit canviava radicalment en el 2n quart. Intercanvi de cistelles fins al minut 3 d’aquest segon període, però a partir d’aquí el Sant Gregori amb una excel·lent circulació de pilota marejava als bisbalencs. Els locals en comptes de reaccionar es mostraven passius en defensa donant moltes facilitats que els del Gironès, molt experts no desaprofitaven. Els locals sense rumb en la direcció de joc, amb un Xató, molt desencertat i molt lluny del seu millor moment de forma es mostraven insegurs i erraven passades desaprofitant una i altra vegada les posessions. El Sant Gregori obria escletxa, 29 a 37. A falta de 3 segons per arribar al descans, una greu errada de concentració d’Eduard Vives, permetia a Lozano anotar un triple que deixava als de la Bisbal 11 punts per sota a la mitja part.

FESTIVAL DE LOZANO QUE REMATA EL PARTIT

Al 3r quart, un veterà Lozano, feia un recital a part, amb 6 triples en 10 minuts que deixava als joves bisbalencs amb un pam de nas. L’ex-jugador de l’Onyar, amb 35 punts i un total de nou triples, es convertia en un autèntic malson pels jugadors locals.

Els locals encaixaven 28 punts en aquest 3r quart, i amb un més que mediocre atac, anotaven només 11 punts, regalant incomprensiblement el partit. Significativa la dada que els bisbalencs, en ple allau de joc visitant, acabessin el partit amb només 14 faltes. Si tenim en compte que d’aquestes 14 faltes, 7 les cometien un esborrat Xató i un lluitador Joan Bassa, indica que la resta de jugadors locals se’n repartien 7 entre 9 jugadors. Aquest és un clar signe de la poca intensitat defensiva dels blanc-roigs-negres i de la nula predisposició a la lluita d’alguns els jugadors. Més sorprenent encara és que 3 dels 4 marcadors de Lozano, Eudald, Mitjà i Oliva acabessin amb 0 faltes el partit.

ÚLTIM QUART D’ORGULL DE JOAN BASSA, JORDI LLADÓ i PAU SOLER

Durant l’últim quart, els de Sant Gregori seguien gaudint del seu extraordinari partit. En aquests últims deu minuts, tot i anar trenta punts per sota, Joan Bassa, Pau Soler i Jordi Lladó, com a entrenadors de base del club que són, eren conscients que els joves del planter que presenciaven el partit no es mereixien aquella imatge del primer equip, per això, a través d’un extraordinari desgast físic, pressionaven per robar pilotes i dificultar l’atac del Sant Gregori. L’orgull mostrat pels “petits” de kl’equip permetia als locals guanyar l’últim parcial.

 

CANVI D’ACTITUD IMPRESCINDIBLE I CANVIS EN L’EQUIP

Molt haurà de canviar l’actitud i l’esforç de la plantilla per afrontar el partit de la setmana que ve contra el Salt, que l’any passat va guanyar als bisbalencs a l’últim segon de la prórroga.

 La lesió de Dani Juan, va trastocar els plans del tècnic. Si hi sumem la lesió de Marc Yepes en aquest partit, que es preveu que estigui 2-3 setmanes de baixa, la cohesió de l’equip es posarà a prova.  Aquesta setmana es preveuen canvis a la llista de Sots-25 i Sénior. S’espera la tornada de Quim Salvà, absent per un viatge personal. El tècnic bisbalenc ja va advertir, a principi de temporada,  que aniria fent canvis perquè ningú cregui que té el lloc asseguretat i ja abans del cap de setmana es mostrava bastant molest per l’actitud d’alguns jugadors amb els compromisos de l’equip i el baix rendiment en els entrenaments de 3 o 4 jugadors més. A més des del club, no es descarta fer algun fitxatge, per garantir l’equilibri de l’equip Sénior.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: