PRESENTACIÓ DEL BISBAL BÀSQUET AQUEST DIUMENGE

EL SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET PRESENTARÀ OFICIALMENT, AQUEST DIUMENGE AL MATÍ, ELS SEUS 12 EQUIPS

Aquest proper diumenge, a partir de les 11:00h del matí, al Vell Pavelló de la Bisbal, el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET presentarà davant de la seva afició els 12 equips que enguany formen el club, des de la categoria d’Escola de Bàsquet fins a Sénior.

Tots els jugadors i jugadores del club estan convocats a les 10:45 amb l’equipament oficial de joc i la nova suadera que s’estrena aquesta Temporada. Els jugadors que seran presentats amb els seus equips es faran després la fotografia oficial d’aquesta Temporada i que servirà per l’elaboració d’uns calendaris de l’any 2011.

Presentació de la Temporada passada

 

 

Gravació de l’escena final del Lip Dub

Un cop fetes les fotografies de tots els equips es durà a terme la gravació de l’escena final del “Lip Dub” que està elaborant el club. Es prega als assistents que es sumin al grup que formaran jugadors, entrenadors i col·laboradors i que vesteixin roba de color blanc, vermell o negre per fer una barreja del clolors del CE Bisbal Bàsquet. Aquesta acció serà dirigida pels jugadors i jugadores dels equips Séniors que dirigeixen i preparen amb molta il·lusió aquest Lip dub.

Pica-pica per tots els assistents

Després de l’acte més protocolari i la gravació d’aquesta escena,  jugadors, familiars i assistents podran fer un pica-pica al mateix Porxo del Pavelló.

Un cop finalitzada la Presentació partit del primer equip masculí del club

A les 12:30h i com a cloenda d’aquest acte matinal que prepara el club, el Sénior Masculí, jugarà el seu partit, corresponent a la 9a jornada del Campionat de lliga, davant el CB Sant Gregori. Un partit on els més grans, amb el seu esforç i compromís,  intentaran ser el mirall de tots els menuts del club que s’inicien en el món de la cistella.

Compra participacions de la Loteria de Nadal, no fos cas que toqués i no en tinguessiu

Al llarg del matí s’habilitarà una taula on el club vendrà participacions del núm 24.981, número que le Bisbal Bàsquet juga des de fa moltes temporades i que fa 3 anys va ser premiat amb un premi menor, però prou generós de la “Lotería Nacional” del Sorteig de Nadal.

Totes aquelles persones que vulguin participacions del club, diumenge en podran aconseguir, sino, es poden dirigir a les oficines del club en horari d’atenció al públic.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: