El Sots-25 resol amb un partit pràctic

CB SANT GREGORI 51 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 68

Parcials: 1r: 15-21// 2n: 10-20 // 3r: 10-16 // 4t: 16-11

Xató (4), Joan Bassa(9), Lladó (6), Vives (6) i Carles (4) – Cinc inicial – Encinas (0), Xifre (5), Dani Juan (8), Yepes (2), Adrià Farreras (19), Ignasi Farreras (0) i Àlex (5).

Tirs lliures: 17/29

Triples: 3 triples 2 d’Adrià Ferreres í 1 de Xifre

Faltes personals:  18. Cap eliminat

El Sots-25 del Sol Gironès Bisbal Bàsquet va resoldre disabte a la tarda en un partit pràctic el seu compromís a la pista del CB Sant Gregori.

Els bisbalencs van sortir amb certa ansietat per obrir escletxa en el marcador i això els portava a cometre errades de precipitació i no poder materialitzar ocasions claríssimes de cistella.

Els bisbalencs van començar amb certa incomoditat

L’entrada d’un pletòric Adrià Farreras donava una espurna de ritme al joc dels bisbalencs, podent còrrer amb més eficiència en els contraatacs. Això i el canvi de pressió defensiva donava els primers avantatges als bisbalencs,  x a x al final dels primer quart.

En el segon quart els visitants sortien més cetrats i amb un joc pràctic dominaven el control del partit. En el transcurs d’aquest 2n quart es produïa el debut del jove júnior Ignasi Farreras a la categoria. Els bisbalencs arribaven al descans amb un avantatge de 17 punts, que sense ser definitiu encaminava els blanc roigs negres cap a la victòria.

A la represa els baixempordanesos van seguir molt actius, forçant moltes penetracions, que els de Sant Gregori aturaven amb faltes. La fiabilitat en els tirs lliures, la bona defensa i el control del rebot permetien aconseguir la màxima diferència de 27 punts al minut xx. Una reacció dels locals aconseguia retallar fins a 22 punts l’avantatge dels del Baix Empordà.

A l’últim quart, a còpia d’orgull i intensitat el Sant Gregori retallava les diferències fins als 13 punts. L’entrada del “jefecito” Joan Bassa permetia asserenar els de la Bisbal que tornaven a ampliar la diferència fins als 17 punts amb els quals va acabar el partit.

Aquesta setmana, dissabte a les 17:30h, els bisbalencs rebran un dels equips punters de la categoria, cridats a lluitar pel títol, l’ADEPAF Figueres.

Leave a Reply

%d bloggers like this: