DEBUT DELS EQUIPS PRE-MINI

Dissabte van debutar els equips Pre-mini. Pel que fa al pre-mi masculí, ho va fer a la pista del CB Calonge i el Mixte a casa davant el Cassià Costal.
Per alguns d’aquests nens i nenes era la primera vegada que disputaven un partit. El debut va ser tot un èxit, la il·lusió dels nens juntament amb la dels pares va fer que la jornada fos molt emotiva. El club celebra la bona salut del planter, juntament amb la recuperació del bàsquet femení i felicita als entrenadors/es que hauran de transmetre la il·lusió necessària a aquests “nous i menuts” esportistes.
El proper diumenge 14/11/10 a les 11:00 del matí, hi haurà la presentació d’equips. Per els més petits també serà una gran experiència quan vegin al públic assistent aplaudir quan surtin a la pista per fer-se la fotografia oficial de la temporada 2010/11.


This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: