Amb les metralletes carregades

CB  SANT NARCÍS “B” 78 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 84   

Parcials: 1r:   15-6 // 2n: 23-24    // 3r: 19-31   // 4t: 21-23 

CB SANT NARCÍS “B”: Gil M (10), Gil V. (0), Valera I.  (9), Calafell (11) i Picazo (7) – cinc inicial – Sánchez (0), Carpintero (1), Bragulat (0), Lamón (26) i Valera E. (14)

Tirs lliures: 9/19

Triples: 5 triples. 2 de Lamón, 1 de Picazo, 1 de Calafell i 1 de Gil MA.

Fates: 24. Eliminat Valera E. al 26 per una desqualificant.

 SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (16), Quim Salvà (0), Jordi Mitjà (20), Oliva (3) i Eudald (1) – Cinc inicial – Adrià Farreras (0), Yepes (2), Joan Bassa (16), Vives (1), Pau Soler (6) i Àlex Castelló(19).   

Tirs lliures: 17/31.   

Triples: 13 triples. 5 d’Àlex Castelló, 4 de Mitjà, 2 de Soler i 2 de Xató.   

Faltes: 19 faltes. Eliminat

ELS BISBALENCS FAN UN INICI DE PARTIT MOLT POBRE

El primer equip del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET afrontava a Palau Sacosta, davant el Sant Narcís, un partit molt complicat. Els bisbalencs van fer un inici de partit molt pobre. El joc erràtic dels bisbalencs en atac s’hi afegia que els gironins atacaven als de La Bisbal amb les seves pròpies armes, contraatac i transicions rapídissimes. Els homes de Pepe Corona, que enguanys, ha canviat la banqueta del CB Salt per integrar-se al club gironí, llegien molt bé el partit i jugant oberts i amb molta gressivitat aconseguien obrir forat en el marcador, 17 a 4. A més, incomodaven els bisbalencs que sense ritme i sense idees es veien superats.

Els jugadors interiors del Sant Narcís, molt versàtils, més semblants a un “3”, aconseguien superar els homes de la pintura dels visitants, i molt més ràpids i agressius corrien el contraatac i rebotejaven donant segones opcions als locals. Fran Lamón es convertia en un autèntic malson perals bisbalencs. L’equip visitant intentava reaccionar posant en pista 5 jugadors petits. El caràcter de Joan Bassa, esperonant amb les seves accions defensives i de concentració  i un canvi a defensa  zonal, i els triples de Jordi Mitjà que aturava una mica el ritme del Sant Narcís, aconseguien que el càstig a la mitja part fos un desavantatge de 8 punts, 38 a 30, quan podria haver sigut molt més gran.

REACCIÓ A CÒPIA DE TRIPLES… RATATAAAAAAAA!! 13 TRIPLES

Després del descans els bisbalencs seguien amb la defensa zonal que els havia permès una tímida reacció, però Corona ja havia trobat com trencar-la. A més Eudald era castigat amb una 4a falta que el deixava sense poder participar en el joc i no poder aprofitar la seva superioritat física. A més l’entrenador dels gironins, gran coneixedor d’alguns jugadors sabia com buscar la seva incomoditat anulant algunes de les seves virtuts. Ofegaven Xató amb una dura defensa tota pista. En aquest tercer quart, Xató, molt més centrat i actiu es desfeia del marcatge i amb accions cost to coast llençava amunt el seu equip.

LES METRALLETES BISBALENQUES VEUEN L’ANELLA COM UNA PISCINA

Amb una major intensitat defensiva, i un segur control del rebot els bisbalencs iniciaven la seva operació remuntada. Una operació on s’hi afegien els tiradors bisbalencs com a caps de comandament. Jordi Mitjà primer i Àlex Castelló després anaven retallant les diferències de tres en tres. Al minut 27 aconseguien l’igualada. En aquest quart els de la Bisbal anotaven fins a 6 triples. El fet d’empatar al marcador esperonava als bisbalencs que seguien jugant des de la línia exterior i amb un parcial de 19 a 31 en el tercer quart marxaven amb una avantatge de 4 punts.

L’últim quart el Sant Narcís es refeia del mal tràngol i a través de Valera i Lamon es situaven a només un punt dels bisbalencs, 63 a 64. Els interiors bisbalencs, ara sí es mostraven expeditius i intensos sota les anelles, amb un intimidador Vives i un sòlid Oliva. Els homes de banqueta posaven les cames per defensar. En aquest moment Xató anotava un triple a tauler que toronava a donar ales als bisbalencs i Àlex Castelló s’afegia al recital anotant-ne dos més, un dels quals al límit de la possessió i donaven una avantatge de 9 punts a falta de 3 minuts. Però el Sant Narcís no es donava per mort i amb un ràpid parcial de 6 a 2 neguitejava els bisbalencs. En aquell moment Jordi Mitjà, sobremarcat, amençava des dels 6, 25 i doblava dues pilotes claus perquè Joan Bassa, que guanyava l’esquena dels seus defensors anotés amb facilitat sentenciant el partit.

 Aquest diumenge el dia de la Presentació Oficial del Club i els seus equips, a les 12:30h, un cop finalitzat l’acte el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET rebrà un sòlid i expert Sant Gregori, que la temporada passada a la pista dels del gironès van donar a l’equip bisbalenc una autèntica lliçó de bàsquet, guanyant-los de 25 punts de diferència.

Una resposta a «Amb les metralletes carregades»

  1. Veig que l’Oliva no es va enterar de quina era la samarreta oficial d’escalfament, oi? ;D

Leave a Reply

%d bloggers like this: