La realitat supera la ficció: Surten bolets a la pista del vell Pavelló de La Bisbal

Una vergonya més que els amants de l'esport hem d'aguantar en aquest pavelló

Fins a tres clapades de bolets surten a la pista del Pavelló

La tardor és època de bolets i enguany els boletaires estan tenint una bona anyada per omplir amb alegria els cistells. El que és inimaginable és que surtin bolets dins un pavelló i molt menys del terreny de joc.  

Els bolets que surten de la pista en primer pla

  

Això és el que van poder comprovar tots els assistents als tres partits que dissabte a la tarda es jugaven al Pavelló de la Bisbal. Afeccionats, espectadors, jugadors, entrenadors,… Ningú podia creure el que estava veient. Tres clapades de bolets sortien en un dels laterals de la pista. El paviment que es va posar fa dos anys sobre l’antic i podrit per les filtracions d’aigua sembla que no està resisting gaire les humitats del Pavelló. Les primeres “bufades” del terra ja feien venir els mals presagis, però que hagin sortit aquests bolets de la pista és un clar indicatiu de com deu estar el sota de la capa més superficial.  

Entre sorpresa, riures d’incredulitat i indiganció per l’estat de les instal·lacions es barrejaven entre els assistents. Des del club es veu amb preocupació que l’estat de les instal·lacions (aquesta ja és una senyal inequívoca) que des del consistori bisbalenc no es treballi seriosament cap a una solució definitiva del mal endèmic d’aquest Pavelló.  I més encara quan són la gent del club que ha de passar  vergonya de l’estat de les instal·lacions davant dels molts equips i acompanyants que visiten la Bisbal i les seves pèssimes instal·lacions. 

El terra podrit amb condicions idònies pels bolets

Una resposta a «La realitat supera la ficció: Surten bolets a la pista del vell Pavelló de La Bisbal»

  1. A en Xifre li haurien de baixar la nota del Treball de Recerca. Em sembla que en el seu mapa d’on trobar bolets no hi havia…el PAVELLÓ. I no cal anar gaire lluny.

    Suggerència: QUE ELS CUINI EL PARE XATÓ!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: