EL SOTS-25 S’IMPOSA AMB SOBRIETAT

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 72 – CB FARNERS 58

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Yepes (4), Bob (12), Àlex (6), Edu Vives (9) i Eudald (11) – Cinc inicial – Encinas (2), Xifre (4), Dani (3), Bassa (2), Xató (9), Jordi Lladó (8) i Guillem López (2)  

PARTIT SÒLID D’UN SOTS-25 QUE ARRENCA FORT EN EL PRIMER QUART

El Sots-25 del Bisbal Bàsquet va jugar un partit pràctic i va arrencar fort en el primer quart. A través d’un actiu Adrià Farreras i un intimidador Eduard Vives, els de la Bisbal marcaven un ritme fort d’inici, deixant els de Santa Coloma amb només 8 punts en el primer quart.  

En el segon quart els de Santa Coloma van estar molt més actius mentres els bisbalencs rotaen la banqueta i no estaven massa fins de cara l’anella, especialment amb els llançaments exteriors. Tot i això els baixemporadenoso marxaven al descans amb 13 punts d’avantatge, 36 a 23.  

En la represa el partit s’equilibrava però els visitants no aconseguien retallar diferències, i si ho feien mínimament, no baixaven mai de la barrera psicològica dels 10 punts. En el final del 3r període els bisbalencs dominaven de 17 punts.  

 

 

Eudald es fa fort dins la pintura

Els últims deu minuts la defensa bisbalenca va afluixar, veient com els de la Selva els endosaven 22 punts en 10 minuts, però els els bisbalencs no es van deixar sorprendre i sumen una victòria més en el seu caseller.  

   

La setmana que ve els de la Bisbal visitaran el CB Sant Gregori a les 17:30h a la pista dels del Gironès.  

Debuta el Júnior Guillem López

Guillem López, jugador del Júnior del Bisbal Bàsquet, debutava ahir a la categoria de Sots-25. En Guillem va tenir una bona actuació en el seu debut amb els grans, anotant 2 punts a l’últim quart. Amb aquest debut s’engega la roda en la qual, el dia que els júniors de Joan Loureiro i Ramon Soler hagin de descartar un jugador (tenen 13 fitxes) aquest jugador actuarà amb el Sots-25, per tal que no hagi de romadre un cap de setmana aturat.  

Felicitar a en Guillem per la seva predisposicií i la seva bona actitud.

CELEBREN LA GRAN TARDA DE BÀSQUET AMB PANELLETS

 Els membres dels equips Sénior i Sots-25, van poder celebrar la gran tarda de bàsquet viscuda degustant uns deliciosos panellets elaborats per les noies del Sénior femení. Uns panellets d’allò més bons que posaven la cirereta al pastís basquetbolístic. 

 

Eduard Vives s'imposa en el salt inicial

Leave a Reply

%d bloggers like this: