CASTANYES… PANALLETS I TRIPLES!!!! AH, i BOLETS!!!

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 83 – CB BESCANÓ 51

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (14), Bassa (12), Mitjà (17), Oliva (6) i Eudald (10) – Cinc inicial – Xifre (2), Dani Juan (0), Quim Salvà (4), Pau Soler (5), Lladó (0) i Àlex Castelló (13).

Tirs lliures: 11/19

Triples: 12. 5 de Jordi Mitjà, 3 d’Àlex Castelló, 2 de Xató, 1 de Joan Bassa i 1 de Soler.

Faltes: 27 faltes. Cap eliminat.

Xató anota de forma espectacular

CB BESCANÓ: Pi (6), Pagès (10), Julià (12), Costa (2), Burbail (0) – Cinc inicial – Latorre (6), Romero (0), Gironès (7), Cabarrocas (2), Roura (2), Martí (2) i Masegur (2).

Tirs lliures: 11/23

Triples: 2 triples. 1 de Gironès i 1 de Julià.

Faltes: 24 faltes. Eliminat Pagès al 38′.

Parcials: 1r: 26-15 // 2n: 21-15 // 3r: 17-10 // 4t: 19-11

ELS BISBALENCS ES LLUEIXEN EN DEFENSA I GAUDEIXEN EN ATAC

Molt bon partit el que van poder veure ahir els afeccionats del Bisbal Bàsquet al Pavelló Vell de La Bisbal. El primer equip masculí del club va fer una mostra de quin és, i quin ha de ser, el seu manual d’estil de joc, exhibint una forta i sòlida defensa i amb un joc alegre en atac.

Els bisbalencs van desplegar el seu millor joc

Els visitants que arribaven a la cita amb un excel3lent balanç de 5 victòries i 1 derrota ho feien sense el seu base titular, Brea, referència del seu equip. Els bisbalencs ho feien sense Yepes, Farreras i Vives que donaven pas a la convocatòria a Jordi Lladó i Dani Juan.

 

 

En el primer quart els bisbalencs ja van marcar la pauta del partit, tot i que la igualtat inicial duraria fins al minut 5, on els de Bescanó dominaven per 6 a 8. A partir d’aquest moment, un parcial de 12 a 3 donava els primers avantatges als joves de la Bisbal. Molt encertats des de la línia exterior, amb 4 triples, marxaven al final del primer quart amb un 26 a 15.

Els bisbalencs tenien clar que deixant de banda l’encert ofenbsiu les seves opcions de victòria passaven per deixar els de Bescanó a 15 punts o menys a cada quart. I aquesta era la consigna. Un Xató inspirat en l’inici del 2n quart, amb 4 punts consecutius, ampliava les diferències fins als 15 punts, però abandonava el terreny de joc per una matinera 2a falta. Primer Pau Soler i després Jordi Lladó, suplien al “motor” bisbalenc, sense que es notés cap mínima davallada en el ritme de joc. Els bisbalencs seguien mostrant-se molt centrats defensivament i dominant amb seguretat el rebot, gràcies a una gran tasca fosca d’Eudald, Oliva, Dani Juan i Xifre. Al descans els bisbalencs dominaven per un clar 47 a 30.

NEGUEN LA RELAXACIÓ DEFENSANT

El perill d’una relaxació planejava sobre els bisbalencs. Els visitants buscaven en una defensa zonal trencar el ritme dels bisbalencs, però aquests, enxufadíssims des de la línia de 6,25 responien amb 2 triples de Castelló i un rebot ofensiu d’un atent Carles Oliva i aconseguien un 8 a 0 d’arrencada que afiançava, encara més, el camí cap a la victòria.

Si això hi sumem les constants rotacions de l’equip, el molt bon to físic dels bisbalencs per sellar encara més la seva anella i deixar els de Bescanó amb només 10 punts en el 3r quart. Les diferències rondaven els 20 punts.

FESTIVAL DE TRIPLES

Per la castanyada, castanyes, panellets… i a La Bisbal, triples! Perquè en aquest últim quart, primer Jordi Mitjà que seguia amb el seu festival particular (5 en total) des de la línia de 3 i finalment Pau Soler a les acaballes del partit tancava el compte dels bisbalencs, que amb un total de 12 triples feien gaudir la grada local.

A més els blanc-roig-negres seguien defensant com si fossin els primers minuts del partit i deixaven els visitants en 11 punts anotats en aquest quart i amb un total de 51 en tot el partit. Així es complia la màxima basquetbolística que diu si deixes el rival a menys de 60 punts, les opcions de victòria són molt altes.

La propera setmana els bisbalencs visitaran Palau Sacosta (dissabte a les 19:30h)  per enfrontar-se amb el Sant Narcís “B”, un rival jove, però molt complicat, a més si compta amb els reforços del seu primer equip, líder indiscutible de 1a Catalana.

Àlex Castelló dispara la seva metralleta des de la línia de 3

Leave a Reply

%d bloggers like this: