Les noies del primer equip reivindiquen unes millors instal·lacions

Algunes de les noies del Sènior femení, aprofiten la jornada de descans per fer una sortida conjunta al Montgrí i fer pinya. Un cop a dalt i ben esmorzades, les noies van decidir fotografiar-se amb la pancarta reivindicativa del club “VOLEM UN PAVELLÓ NOU, LA BISBAL ES MEREIX MÉS”. Cal dir que les noies, amb molt bon sentit de l’humor, van denunciar una realitat i un mal endèmic que pateix la capital Baix Empordanesa a nivell esportiu. Aquesta temporada, la situació s’ha agreujat amb la manca d’espais i la pèssima gestió del Patronat Municipal d’Esports. El club seguirà amb la seva activitat normal i paral·lelament, continuarà reivindicant una solució que creu necessària d’una vegada per totes.

Algunes de les noies del sènior femení al Montgrí

Una resposta a «Les noies del primer equip reivindiquen unes millors instal·lacions»

Leave a Reply

%d bloggers like this: