Silencien les bubuseles

 

   

Els bisbalencs guanyen des de la defensa

  

CB ROSES 63 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 73   

Parcials: 1r: 17-17  // 2n: 14-13   // 3r: 20-22   // 4t: 12-21    

CB ROSES: Soler (12), Crisostomo (o), Torner (3), De Carvalho (10), Fàbrega (4) – Cinc inicial – Clopés (5), Abad (9), Herruzo (6), López (5), Ibáñez (4),  Ripoll (5)   

Tirs lliures: 11/18   

Triples: 6 triples. 2 d’Herruzo, 1 de Torner, 1 de López, 1 de Clopés i 1 de Ripoll.   

Fates: 26 faltes. Eliminats: Ibáñez (38′) i Clopés (40′).   

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (14), Quim Salvà (2), Jordi Mitjà (11), Oliva (1) i Eudald (5) – Cinc inicial – Xifre (4), Yepes (1), Bassa (3), Vives (0), Pau Soler (12) i Àlex Castelló (20).   

Tirs lliures: 15/24.   

Triples: 9 triples. 4 d’Àlex Castelló, 2 de Pau Soler, 1 de Xató, 1 de Bassa i 1 de Mitjà.   

Faltes: 17 faltes. Eliminat: Xifre (38′)   

Partit molt igualat jugat en un ambient de gala i eixordador

El club local, el CB Roses, celebrava ahir la Presentació dels seus equips, previ a la festa del club jugava el primer equip contra un Sol Gironès Bisbal Bàsquet molt conscient de la importància de l’encontre. Les bubuseles que el club local regalava als seus afeccionats, en una grada plena de gom a gom, es convertien com en el passat Mundial de futbol, en una de les autèntiques protagonistes del partit. L’ambient hipersorollós feia molt difícil la comunicació entre els membres dels equips i posava un punt de pressió als jugadors.    

L’altra gran protagonista del partit era l’extrema igualtat entre els dos equips. Les diferències es movien entre els 2 i 4 punts i els dos equips s’intercalaven al capdavant del marcador.  Al llarg del primer quart els dos equips mostraven el seu potencial, els locals amb un allargaven els seus atacs buscant la millor selecció de tir i els bisbalencs buscant el seu joc de contraatac. Els primers deu minuts s’acabaven amb un resultat de 17-17.   

La defensa apaga les alarmes

 Al primer minut del segon quart, Xató, cometia dues faltes en atac consecutives i es carregava amb la 3a falta personal a falta de 29 minuts de partit. Certa preocupació planava per la ment dels visitants al veure’s privats del seu “motor” de joc. Genís, que era assegut immediatament donava el relleu al júnior Pau Soler en la posició de base. Soler amb 3 recuperacions de pilota i 5 punts consecutius asserenava els ànims, i juntament amb el canvi a defensa zonal per frenar els millors moments de joc local permetien que els de l’Alt Empordà no poguessin desampallagar-se dels bisbalencs. Les pèrdues de pilota en atac minaven la moral i el ritme ofensiu dels baixempordanesos, i els de Roses, aprofitaven per obrir una escletxa de 4 punts. Una escletxa que Àlex Castelló s’encarregava de tapar amb un triple de 7,5 metres sobre la botzina que indicava el descans. 31-30 dominaven els locals.   

En la represa els bisbalencs seguien amb la defensa zonal i a través d’un inspirat Àlex Castelló (2 triples i una cistella de 2) semblaven voler marxar en el marcador, però els locals trobaven els espais per on atacar els bisbalencs i dominaven el rebot ofensiu i tornaven a igualar el matx.   

La defensa, el rebot i el control de les pèrdues donen la victòria als bisbalencs.

Amb el resultat de 51-52 s’entrava en l’últim i decisiu quart. La mateixa tònica d’igualtat es mantenia en els cinc primers minuts. Els blanc, roigs i negres ja disposaven d’un fresc Xató que juntament amb un altre triple d’Àlex llançaven els de la Bisbal 8 punts amunt. Però aquesta no seria l’estrebada definitiva ja que els locals no es donaven per morts, i feien vibrar el seu nombrós públic situant-se a només a només 3 punts, moment que el tècnic visitant demanava un temps mort.   

L'equip poleix els detalls del seu joc en un temps mort

  

Al final del partit la cara de satisfacció dels bisbalencs reflexava l’esforç per haver capgirat la dinàmica i pel treball realitzat en les dues últimes setmanes.   

Gran detall del club local que convidava a esmorzar a l’equip bisbalenc després del partit. Un detall d’hospitalitat que honoren als clubs i que engrandeixen el nostre esport.   

Aquest dissabte a les 17:30h, els bisbalencs rebran un fort Bescanó, colíder de la categoria amb un brillant balanç de 5 victòries i tan sols 1 derrota. Amb la direcció del veterà i talentós Brea, els de Bescanó s’han convertit amb un dels gegants de la lliga.    

    

  

 

Una resposta a «Silencien les bubuseles»

  1. topeee! 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this: