Un Sots-25 molt treballador resol amb contundència

CB BESCANÓ 40 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 86

Parcials: 1r: 10-22 // 2n: 14-26 // 3r: 2-21 // 4t: 14-17

Xató (10), Bob (14), Àlex (20), Vives (0) i Eudald (9) – Cinc  inicial – Encinas (5), Xifre (0), Dani Juan (8), Yepes (5), Bassa (6), Oliva (4) i Lladó (5).

Tirs lliures: 19/30

Triples: 5. 4 d’Àlex Castelló i un d’en Bob.

This slideshow requires JavaScript.

Domini dels bisbalencs que van treballar molt bé ofensivament el seu joc de transició

L’equip Sots-25 del Sol Gironès Bisbal Bàsquet es va imposar amb claredat al Bescanó per 46 punts de diferència en un partit que els bisbalencs trencaven ja en el minut 5 amb un parcial de 4-14. A partir d’aquest moment els blanc, roigs negres van seguir treballant amb intensitat la seva defensa i aplicant el seu ràpid joc de transició.

El Bescanó semblava posar resistència al llarg del 2n quart, però en el 3r, amb un parcial demolidor de 2-21, els de La Bisbal deixaven el matx vist per sentència. A més la profunditat de banqueta bisbalenca permetia fer rotacions sense baixades de tensió dels jugadors.

Espectacular esmaixada d’Eudald

Sens dubte, la jugada del partit va ser l’esmaixada en carrera d’Eudald Font, que a passada de David Encinas es penjava de l’anella del Bescanó. Apostoflant,  com diria Jordi Robirosa, el pèssim i vanitós locutor   de la Televisió de Catalunya.

La setmana que ve els bisbalencs rebran el CB Farners, que es troba a la zona mitja de la taula classificatòria.

Leave a Reply

%d bloggers like this: