Un ambiciós sènior femení imposa el seu joc a la pista del CB Nou Caulès.

Les locals no poden fer res davant la intensitat defensiva de les bisbalenques.

CB NOU CAULÈS 27 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 74

PARCIALS: (8-18) (4-25) – (4-19) (11-12)

Ahir diumenge el sènior femení es desplaçava fins a Vidreres per jugar a la pista del CB Nou Caulès (17:30 h.)

Les bisbalenques van demostrar que els partits es guanyen a l’escalfament i ahir es va veure un equip molt seriós i ambiciós.

Tirs lliures locals: 4/6 (66,6 %)

Triples: 1 Juià

Tirs lliures visitants: 16/22 (72,7 %)

Tirples: 2, Sierra i Nuri F.

Neus (2), Anna S. (13), Aramburu (2), Paula (2) i Marina (4) -cinc inicial- Punset (19), Sanjuan (14), Aina (3), Pacreu (8), Clara F. (6), Nuri F. (3) i Lídia.

Inici amb cert neguit en atac, les joves bisbalenques no acabaven de definir les accions i les vidrenques s’avançaven al marcador. Va ser llavors que a partir del minut 3, Anna Sierra imposava més ritme a l’equip amb moltes sortides al contraatac i amb bones finalitzacions. A més les visitants treien profit de les jugades d’estratègia (8-18) final del 1r quart.

Al 2n quart les bisbalenques trencaven el partit amb un parcial de (0-18) els primers 5 minuts, amb una espectacular Alba Punset que anava amb una marxa més per sobre les altres. Van ser de llarg els millors minuts de les bisbalenques amb una gran intensitat defensiva.

A la represa, les visitants van seguir molt fortes en defensa i amb un control absolut del rebot. Van ser també minuts molt alegres i dinàmics en quant a joc amb una Nuri Ferrer, que tot i els 3 punts, va entendre molt bé les consignes del seu entrenador i va interpretar a la perfecció el paper d’assitent. Fet que jugadores com Sanjuan i Clara F. van saber aprofitar, (16-62) final del 3r quart.

Ja a l’últim quart les bisbalenques van afluixar força i van ser minuts per provar altres situacions en atac i donar confiança ajugadores, sobretot en tir.

Balanç molt positiu de les 4 victòries i encara més del treball que està fent l’equip, tot i que cal millorar moltíssimes coses s’ha de seguir amb aquesta dinàmica positiva.

Les bisbalenques no tornaran a jugar fins el dissabte 8 de novembre a les 17:30 h. al vell pavelló de La Bisbal davant del CB Bescanó.

Leave a Reply

%d bloggers like this: