El Sots-25 guanya amb solvència

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 63 – BÀSQUET LLORET 46

Parcials: 1r: 14-12 // 2n: 18-10 // 3r: 19-15 // 4t: 12-9

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (9), Adrià Farreras (12). Jordi Lladó (9), Dani Juan (0) i Carles Oliva (6) – Cinc inicial – Bassa (6), Àlex Castelló (8), Xifre (6), Yepes (2), Eudald (4), Soler (0) i Vives (0).

Tirs lliures: 2/4. 50%

Triples: 6 triples. 3 de Xató, 2 d’Àlex i 1 de Lladó.

11 faltes personals cap eliminat.

En l’últim partit de la jornada de dissabte tarda, el Sots-25 del Sol Gironès Bisbal Bàsquet va poder desempallagar-se del Bàsquet Lloret que va posar resistència fins al descans.

Un Adrià Farreras molt actiu intentant anotar

En els primers minuts de partit intercanvi constant de cistelles pels dos equips, amb un Adrià Farreras molt actiu en accions de contraatac, anotant-ne algunes i fent errades clamoroses en altres. Farreras es mostrava molt agressiu, especialment en el rebot ofensiu, donant segones i terceres opcions als bisbalencs.

En el segon quart els locals es posaven les piles en defensa i al minut 13 obrien la primera escletxa en el marcador, 21-13. Però els de la Selva posaven resistència, i retallaven distàncies a través de ràpides penetracions on els locals no arribaven a les ajudes. Just abans del descans, Xató clavava un triple deixant l’electrònic amb un 32 a 22.

Al tercer període els visitants intentaven canviar la dinàmica amb una defensa zonal, però els bisbalencs amb 5 triples en aquest quart, 2 de Xató, 2 d’Àlex i un de Jordi Lladó, que va fer una magnífica tasca jugant de base; ampliaven l’avantatge fins als 14 punts, 51 a 37.

Els bisbalencs van dominar sota les anelles

A l’últim quart, l’experiència de Joan Bassa, i 4 punts seguits d’un Eudald superior dins la zona, tancaven les possibiltats de remuntada dels lloretencs. Victòria solvent en un partit on el joc no va ser massa vistós.

L’equip no va poder comptar amb David Encinas, baixa per malaltia, però s’espera que pugui estar a punt pel proper entrenament.

La setmana que ve, els bisbalencs visitaran la pista del cuer, el Bescanó, a les 16:00 h.

Leave a Reply

%d bloggers like this: