El Sènior femení contiuna amb la bona ratxa de resultats

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 51 – CB SALT “C” 42

PARCIALS: (14-13) (15-5) – (12-9) (10-15)

TIRS LLIURES: 4/10 (40 %)

TRIPLES: 3 Torroella (1), Lafont (1), Punset (1).

Lafont (12), Torroella (3), Gasull, Nuri F. (6) i Sanjuan (15) – cinc inicial – Punset (11), Fuster (2), Pacreu (2), Aramburu (2), Clara F., Isidro i Pigem.

TIRS LLIURES VISITANTS: 5/11 (52,9%)

TRIPLES: 5 Oliberes (1), Baller (1), Vensal (1), Terribes (1) i Sabater (1).

Continua la bona ratxa de resultats del Sènior femení.

Dissabte el Sol-Gironès Bisbal Bàsquet rebia al CB Salt al pavelló de La Bisbal. El partit va tenir 2 cares ben diferents, que ha de fer reflexionar a les bisbalenques.

Inici amb cert nerviosisme per part de les locals, ja que durant els 4 primers atacs van perdre totes les pilotes, bàsicament per falta d’atenció i males passades. Tot el contrari que les saltenques, que una i altra vegada buscaven a la seva capitana Oliberes, i en 3 atacs aconseguien anotar amb triple inclòs d’aquesta. Fins el minut 4, les locals no aconseguien anotar, va ser un triple de Lídia Torroella que trencava el neguit ofensiu.

A partir d’aquest moment les locals van entrar dins el partit. Les rotacions funcionaven, Alba Punset dirigia l’equip degut a la baixa per rotació d’Anna Sierra. La intensitat defensiva augmentava considerablement amb l’entrada a pista de Punset i Clara Ferrer. Finalitzat el 1r quart, la diferència era mínima (14-13), degut en part a la superioritat de Sabater, que mantenia a les saltenques vives.

Durant tot el 2n quart i meitat del 3r, les bisbalenques van mostrar la millor cara que se’ls ha vist fins ara. Mostrant un joc dinàmic, alegre i vistós. Van ser minuts de gran bàsquet amb una Neus Lafont molt inspirada i líder, que aprofitava intel·ligentment el joc associatiu amb Sanjuan, fent molt de mal a la defensa saltenca. Al minut 6 del 3r quart es reflectia la màxima diferència al marcador (38-20) i paradoxalment, començaria la devellada local.

 

 

El joc exterior saltenc, va fer molt de mal a la defensa bisbalenca

 

Les saltenques retallaven diferències amb un gran joc exterior liderat per Sabater, que trobava amb facilitat com trencar la defensa bisbalenca que feia aigües per tots costats. Les saltenques dominaven el rebot i gairebé a cada atac aconseguien anotar amb una gran mobilitat i fluïdesa.

Al minut 4 de l’últim quart un parcial de (0-10), apropava a les visitants.
Les bisbalenques mostraven la seva pitjor cara. Semblava que la diferència de gairebé 20 punts havia fet baixar la intensitat a les bisbalenques que en unes altres circumstàncies els hagués fet molt mal. Cal dir que les saltenques tenien 3 baixes i cal reconèixer l’esforç i la competitivitat mostrada, no donant el partit en cap moment per perdut.

A destacar els grans minuts del 2n quart, amb un joc alegre i dinàmic. Però s’ha de reflexionar i molt sobre els últims minuts del 3r quart i inici de l’últim, ja que la intensitat va baixar a límits insostenibles.

Diumenge les bisbalenques visitaran la pista del Nou Caulès, amb l’objectiu d’aconseguir la victòria abans de l’aturada durant 2 setmanes per descans. Fet que anirà molt bé a les joves jugadores per polir detalls.

Leave a Reply

%d bloggers like this: