El Sènior femení guanya a la pista del CB Llagostera

CB LLAGOSTERA “B” 34 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 60

Nuri (15), La Font (9), Punset (6), Aramburu (2) i Sanjuan (8) cinc inicial

Sierra (4), Torroella (8),Clara (4), Pacreu (2), Pigem, Fuster i Andrea

Tirs lliures visitants: 2/8 (25%)

Triples: 8, Nuri (4), Torroella (2) i Lafont (2)

Tirs lliures locals: 17/26 (44,2 %)

Triples locals: 1 Jiménez

Un 3r quart clau, dóna la victòria al Sènior femení

El Sol-Gironès Bisbal Bàsquet disputava ahir diumenge a les 19:00 h. el seu primer partit com a visitant. Les bisbalenques sabien que calia estar molt concentrades si es volia treure un bon resultat de Llagostera.

Ja d’inici, les locals sorprenien amb una zona 1-3-1 que van estar utilitzant durant tot el partit,

Instants abans del salt inicial, amb l'estrena de la nova equipació reserva

excepte al 3r quart i algun moment puntal que canviaven a 2-3. Les bisbalenques no es trobaven

còmodes en atac i tenien moltes dificultats per poder aconseguir bones accions i millors opcions.

Amb un triple al final del 1r quart, Nuri Ferrer, molt inspirada al llarg del partit, trencava la barrera

psicològica dels 5 minuts sense anotar. El 2n quart, començava amb un parcial de (0-8) amb 2 triples de Lídia i Nuri que reflectia la màxima diferència fins al moment (8-17). Va ser llavors, quan les locals intensificaven el joc interior buscant una i altra vegada pilotes interiors per Boadella, que marcava diferències amb el seu físic. Les bisbalenques van rebre un excessiu càstig en faltes comeses i no podien parar la parella d’interiors local. D’aquesta manera s’arribava al descans amb un marcador de (19-24).

El descans va anar molt bé per les bisbalenques, van entendre que calia aportar molta més intensitat i trencar la barrera psicològica de la zona. L’intensitat defensiva la va aportar Clara Ferrer, que encoratjava a les seves companyes amb la seva actitud i lluita constant  i va ser premiada amb minuts per part de l’entrenador. Aquesta intensitat defensiva juntament amb l’encert en el tir, fruit de la paciència i elaboració en atac (gran feina de Neus La Font) va dur a les visitants a fer 24 punts al 3r quart, renda que van saber gestionar aprofitant la superioritat física i les rotacions.

Com aspecte positiu novament l’actitud i implicació del grup, que poc a poc va entenent els conceptes treballats. A destacar la paciència per trobar les millors opcions, que en alguns moments es va aconseguir.

Cal millorar l’aspecte psicològic. Va costar molt trencar la zona local i poques s’atrevien a intentar penetrar. A més, la pilota es movia amb molta lentitud. Valoració força positiva i esperançadora.

L'equip fent pinya després d'aconseguir la victòria

Dissabte que ve, les bisbalenques rebran al CB Salt a les 17:30 h. al pavelló de La Bisbal.Una resposta a «El Sènior femení guanya a la pista del CB Llagostera»

  1. va neneees que moleu 😀
    m’ho vaig passar bé, vindré un altre dia muaaaa!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: