A la tercera va la vençuda

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 77 – CCE MONTESSORI-PALAU 71

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (22), Bassa (6), Mitjà (14), Oliva (6) i Eudald (8) – cinc inicial – Soler (0), Adrià (2), Dani Juan (11), Yepes (0), Xifre (0) i Àlex Castelló (8)

Tirs lliures: 11/17

Triples: 6 triples. 2 de Mitjà, 2 de Castelló, 1 de Xató i 1 de Bassa.

Faltes personals: 17. Cap eliminat.

Parcials: 1r: 22-13 // 2n: 24-22 // 3r: 16-20 // 4t: 15-16

Un Sol Gironès Bisbal Bàsquet molt més regular tumba un expert Montessori

A la tercera va la vençuda, diu la dita, i així va ser. El primer equip masculí del Bisbal Bàsquet aconseguia dissabte la seva primera victòria, a casa, davant d’un Montessori que va mostrar molta resistència.

Bon inici dels bisbalencs, que amb un bàsquet molt fluïd aconseguia obrir una escletxa al marcador en els primers deu minuts, 22 a 13.

Al començar el 2n quart, apareixia la psicosis dels dos partits precedents, on al 2n quart l’equip regalava el partit al rival. Però els bisbalencs s’havien posat el repte intern de guanyar el 2n quart, i així ho van fer. Uns moments d’inspiració d’Oliva i un espectacular Dani Juan, portaven el pes ofensiu de l’equip finalitzant les tràpides transicions dels locals. Al descans, dominaven els locals per 11 de diferència, 46 a 35. 

A l’inici del 3r quart els locals aconseguien un parcial de 13-8 en els primers cinc minuts i aribaven a la màxima diferència de +16. Però els gironins no es rendien i buscaven constantment els seus homes interiors. Els pívots visitants amb la seva insistència, tornaven a posar els seus dins el partit i retallaven 9 punts.

L’últim quart començava amb 62 a 55 a l’electrònic, però Duran i Pasqual seguien massacrant l’anella bisbalenca, buscant el cos a cos amb els interiors locals, menys forts físicament. Amb aquest nou partit els bisbalencs només estaven un punt per sobre, 64-63. Just en aquest moment, un triple de Joan Bassa i 6 punts seguits d’un líder Xató, tornaven a posar distància al marcador i asseguraven la victòria pels locals.

Aquesta setmana els bisbalencs jugaran diumenge a la tarda a la pista del Grifeu Llançà, vigent campió de la categoria.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: