El Sènior femení debuta a la lliga amb victoria

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 70 – BC TORROELLA 51

PARCIALS: (16-10) (11-15) – (29-15) (14-11)

TIRS LLIURES: 20/26 (76,9 %)

TRIPLES: 4 Lídia (1), Sierra (1), Punset (1) i Nuri (1)

TIRS LLIURES VISITANTS: 9/17 (52,9%)

TRIPLES:6 Díaz (2), Resta (1), Ferrer (1), Teixidor (1) i Quintana (1)

Lafont (4), Punset (11), Lídia (3), Aramburu (10), Sanjuan (25)cinc inicial – Sierra (7), Pigem (3), Nuri (5), Fuster (3), Gasull, Clara i Pacreu.

El Sènior femení es refà d’un 2n quart horrible i obté la victòria amb un gran 3r quart.

Després de cinc setmanes de preparació, el Sol-Gironès debutava a la lliga hi ho feia de la millor manera, guanyant i amb bones sensacions.

Últimes instruccions abans del xiulet inicial

Les bisbalenques van dominar d’inici, tot i que durant el 1r quart la diferència era mínima(16-10). Ja al segon quart, l’equip dominava el joc i al minut 7 es reflectia la màximadiferència (27-15), va ser llavors quan les bisbalenques van desconnectar totalment delpartit i van baixar l’intensitat defensiva rebent un parcial (0-10) que feia que el BCTorroella s’apropés al final del 2n quart a tant sols 2 punts (27-25).

Les bisbalenques conscients dels errors comesos, intentaven entrar novament al partit. Alba Punset liderava l’equip defensivament, aportant una gran intensitat i demostrant el seu grau d’implicació dins el conjunt. A més ofensivament, les bisbalenques van estar moltencertades anotant 29 punts.

Punset i Sanjuan, liderant l'equip, van tenir una gran actuació

Al final del 3r quart i durant bona part de l’últim, el BC Torroella intentava escorçar diferències al marcador utilitzant una defensa zonal  que no va suposar cap problema en l’atac bisbalenc. Sanjuan s’imposava dins i fora de la pintura, anotant, dominant el rebot i assistint a les companyes.

Les bisbalenques hauran de millorar molt alhora de moure la pilota, saber tenir paciència i trobar les millors opcions en atac.

Com a lectura positiva, el bon percentatge en tirs lliures i la capacitat de reacció.

L’equip es troba en fase de construcció i cal destacar el gran marge de millora individual i com a conjunt. Però tot això dependrà, en gran part, de les ganes i el grau de motivació que tinguin les jugadores. Diumenge vinent a les 19:00 h., les bisbalenques visitaran la pista del CB Llagostera, un dels equips forts del grup.

2 respostes a «El Sènior femení debuta a la lliga amb victoria»

  1. SANJU SANJU SANJU SANJUAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: