El Sots-25 s’imposa en una pista molt complicada

Els bisbalencs guanyen a la històrica pista de La Salle Girona sense fer un gran partit

LA SALLE GIRONA 57 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 62

Xató (11), Adrià (4), Àlex Castelló (2), Xifre (0) i Carles Oliva (19) – cinc inicial – Encinas (0), Lladó (2), Bassa (10), Vives (1), Dani Juan (0), Eudald (12) i Marc Yepes (1)

Tirs lliures: 10/23

Triples: 6 triples: 2 de Xató, 2 de Bassa, 1 d’Oliva i 1 d’Eudald.

Faltes: 24 faltes, cap eliminat.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet va començar imposant el seu ritme a la complicada pista de la Salle de Girona, davant d’un dur equip entrenat per l’exentrenador del primer equip del Bisbal Bàsquet, Anton Las Heras. Els bisbalencs dominaven al minut 6 per 7 a 16. Que els bisbalencs es posessin en bonus en aquell moment ho aprofitaven els gironins per retallar l’avantatge des de la línia de tirs lliures fins al 16-18 del final del 1r quart.

A l’inici del segon quart els blanc-roig-negres tornaven a prémer l’accelarador, i endosaven un parcial de 10 a 0, amb 7 punts d’un brillant Carles Oliva. A partir d’aquí el guió del partit canviava quan Las Heras demanava un temps mort, i en tornar a reprendre’s el joc el nivell de duresa dels locals augmentava desmerusadament. Al descans, domini dels baixempordanesos per 29 a 37.

En la represa el partit seguia amb la mateixa tònica que els últims 5 minuts del 2n quart, i la duresa en el joc no permetia veure un partit gens fluïd, però els bisbalencs aprofitaven les jugades d’estratègia, de banda i de fons, per mantenir les diferències que arribaven als 10 punts al final del 3r quart, 51-61.

En començar l’últim període els bisbalencs buscaven els seus homes interiors per afiançar la seva avantatge, uns interiors que eren aturats a cops contínuament. El poc encert en els tirs lliures permetia als gironins escurçar diferència amb alguna ràpida transició, i retallaven la diferència fins al 5 punts. A falta de menys de 4 minuts, els gironins, amb un triple es posaven a tan sols 2 punts de diferència, però altre cop , un inspirat Oliva i triplàs de Joan Bassa tornaven a donar una avantatge de 8 punts, una avantatge que aquesta vegada serina insalvable pels locals.

Victòria important, en un partit gris i dur, marcat pels contactes i la dificultat de jugar en una pista tant lliscant, però que deixa als bisbalencs amb 2 victòries en 2 partits, al capdamunt de la taula.

Dissabte que ve 19:00 h), els bisbalencs rebran al CESET Santa Eugènia de Ter.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: