El Palamós s’emporta el primer derbi

Els exjugadors del Bisbal Bàsquet, Miralles, Carbó i Domènech imposen la seva llei i rematen el partit.

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: 58 – CE PALAMÓS 70

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:  Xató (14), Bassa ( 4), Mitjà (12), Vives (0) i Eudald (4) – Cinc inicial- Lladó (2), Àlex CAstelló (10), Yepes (6), Xifre (4), Soler (2) i Dani Juan (0)

Tirs lliures: 6/12. 50 %

Triples: 10. 4 de Mitjà, 2 de Xató, 2 d’Àlex Castelló i 2 de Marc Yepes.

Faltes: 21. Eliminat: Soler (40′)

CE PALAMÓS: Miralles (8), Juanola (4), Carbó (13), Jordà (16) i Domènech (9) – Cinc inicial – Sansabrià (6), Armengol (3), Sánchez (4), Biosca (0) i Gubert (7)

Tirs lliures: 10/21: 47 %.

Triples: 8. 3 de Carbó, 2 de Sansabrià, 2 de Jordà i 1 de Miralles.

Faltes: 14. Cap eliminat.

Parcials: 1r: 23-11 // 2n: 8-20 // 3r: 15-18 // 4t: 15-21.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet no va poder tumbar el Palamós, en el primer derbi de la temporada, en el Pavelló Vell de La Bisbal, que presentava una molt bona entrada.

Els bisbalencs van començar dominant el partit amb un gran joc en els primers 10 minuts. Jugant amb molt de ritme, amb molt bona circulació de la pilota i amb un gran encert des de la línia exterior, anotant fins a 4 triples. Això permetia als locals marxar amb un clar avantatge de 12 punts al final del primer quart (23-12).

Incomprensiblement tot es capgirava en el segon quart. Els joves bisbalencs es van desconnectar, van estar fins a 8 minuts sense anotar cap punt; i a més, es posaven en bonus quan encara restaven 7:30 per arribar al descans. Això ho aprofitava un experimentat Palamós per endosar un parcial de 16-0 i marxar al descans amb una avantatge de 3 punts, (28-31).

El tercer quart es desenvolupava amb un intercanvi de cistelles, sense que els locals aconseguissin posar-se per davant en el marcador. Les diferències es movien entre els 3 i 6 punts. Els blanc roigs i negres abusaven del llançament de tres punts per anotar, i amb un encert molt baix no acabaven d’arrencar. Els palamosins, per la seva banda, jugava millor les seves cartes buscant el desequilibri dels seus dos bases, de molta qualitat, Miralles i Sansabrià, i posant pilotes a la pintura, on Domènech i Dídac eren superiors en físic i experiència.

A l’últim quart, els jugadors del Bisbal Bàsquet augmentaven el ritme de joc i ho intentaven tot des d’una defensa pressionant tota la pista que va posar contra les cordes als jugadors de Palamós. Les pilotes robades pels locals, però no es materialitzaven en cistelles i la diferència no s’acabava de retallar suficientment per entrar als últims minuts de joc amb opcions de victòria. Els bisbalencs sense equilibri en el seu joc interior i exterior, es precipitaven des de la línia exterior i abandonaven la lluita pel rebot ofensiu, i això donava oxigen als de Palamós.

Dur revés pels joves bisbalencs que van veure com un equip expert aprofitava millor les seves armes i la seva experiència per emportar-se el primer derbi de la temporada. Els exjugadors del Bisbal Bàsquet, Jordi Miralles, Marc Carbó i l’incombustible David Domènech, amb una actuació molt sòlida s’enduien la primera victòria cap a Palamós.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet vistarà la setmana que ve el Llagostera, equip capdavanter de la categoria, el proper diumenge a les 12:00h.

Leave a Reply

%d bloggers like this: