Comença una nova temporada plena de reptes

Aquesta setmana comença de forma oficial la temporada 2010-2011. Tot i que la totalitat dels equips del CE Bisbal Bàsquet ja s’entrenen des de la setmana passada.

Els més matiners en començar els entrenaments van ser l’equip júnior masculí, amb la gran novetat a la banqueta dels mestres Joan Loureiro i Ramon Soler, que dirigirarn aquests joves jugadors. L’equip Sénior Femení també va començar el 23 d’agost, també amb novetat a la banqueta. El primer equip femení del club seguirà la batuta de Marc Quiñones i amn la novetat del retorn d’Alba Punset. El sénior Masculí   va ser l’altre equip en iniciar la pretemporada, amb Joan Ferrer a la banqueta i les novetats de Dani Juan, Àlex Castelló i David Encinas com a nous jugadors.

Una setmana més tard va ser el torn de l’equip Júnior femení que serà entrenat per Joan Martínez i Martí Xifre. Malauradament per falta de número de jugadores no es va poder dur a terme la idea inicial del club de fer dos equips, un júnior i un cadet. Aquesta mateixa setmana van començar a entrenar-se els cadets sota la direcció de Paco López.

Coincidint amb l’inici del calendari escolar van començar la resta d’equips, els d’Escola de Bàsquet, l’Infantil Masculí de Joan Bassa, el Pre-Infantil Masculí entrenats per en Jordi Rotllan, el Mini Masculí que entrena en Jordi Lladó, i els dos equips pre-Mini, amb la gran novetat de la inscripció de 7 jugadores d’aquesta edat que il·lusiona molt al club en recuperar bàsquet femení de base. La Lídia Torroella i en Pau Soler seran qui acompanyaran els joves jugadors en l’aprenentatge del bàsquet, amb la col·laboració de Jordi Ferrer en un entrenament setmanal. L’Escoleta de Bàsquet també ha començat la seva activitat, tot i que encara resten obertes les inscripcions.

Aquesta setmana comencen les primeres competicions oficials, amb tres partits al Pavelló de la Bisbal:

A les 16:00h Júnior Masculí – FD CASSANENC

A les 17:30h Sénior Masculí 3a Catalana – CE PALAMÓS “B”

A les 19:00h Sots-25 – UA Tossa

Bona Temporada a Tothom!!!!!!!!!!!!!!!

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: