L’Ajuntament no permet al Bisbal Bàsquet instal·lar màquines de begudes i que aquests ingressos puguin servir per a les despeses de l’entitat

El regidor d’Esports de La Bisbal, Josep Gou i Saló, respon la instància presentada pel CE Bisbal Bàsquet que feia la petició de l’autorització per poder instal·lar unes màquines de vènding i denega aquesta possibilitat. Els ingressos d’aquestes màquines haurien de servir per a pal·liar les enormes despeses que ha de fer front el club al llarg de la temporada. 

La negativa de l’Ajuntament és sorprenent ja que segueix un criteri molt diferent al conveni d’acord entre el consistori i l’Atlètic bisbalenc que permet al club de futbol de la ciutat l’explotació de bar al Camp de Futbol, ingressos dels quals l’Atlètic Bisbalenc i la Fundació sí que ingressen directament a la seva caixa.

 

Al llarg de l’any el CE Bisbal Bàsquet realitza uns 1.200 entrenaments, entre 180-200 partits i Campus durant el mes de juliol. Aquest volum d’activitat sumat a l’entorn que acompanya, pares i mares, afeccionats, representa un actiu molt important de l’activitat pròpia del club, que  s’hauria de veure reflectit als ingressos de l’entitat, mentres que ara van directe a les arques del Patronat.

Pel President  de l’entitat, Joan Ferrer, “aquesta negativa de l’Ajuntament és del tot incoherent i injusta. Que l’Ajuntament permeti al futbol l’explotació de bar i ens negui això a nosaltres és injustificable”.

Segons els  càlculs fets pel club, amb el volum d’activitat que genera, podrien representar uns ingressos d’entre 3.800 i 4.500 € anuals nets. Pel club, aquesta partida es podria destinar a la compra de material esportiu, arbitratges i  retallar les quotes dels jugadors i jugadores.

 

Per Ferrer és bastant greu la diferència que es fa en aquest cas a dues entitats tant similars i es mostra incrèdul “No puc entendre com una Coca-Cola que pren un nen  al Camp de futbol, o un cafè que fa un pare de futbol pugui servir per pagar, per exemple els arbitatges de futbol base i, en canvi, una Coca-Cola d’un nen  al pavelló o el tallat que fa una mare abans d’un partit nostre no pugui servir per pagar els arbitratges de bàsquet base, no ho entenc.  ” El representant del Bisbal Bàsquet també afegia que “seguirem reclamant el que és just, estem parlant d’uns ingressos que es generen al voltant de la nostra activitat i d’unes quantitats que poden ser crucials en el balanç econòmic d’un club com el nostre. L’obligació de l’Ajuntament és tractar a tothom igual, i no ho està fent”.

El CE Bisbal Bàsquet seguirà buscant les fonts d’ingressos per seguir fer front al desenvolupament de l’activitat del club però seguirà reclamant poder disposar d’aquests ingressos que l’Ajuntament li ha negat.

 

Una resposta a «L’Ajuntament no permet al Bisbal Bàsquet instal·lar màquines de begudes i que aquests ingressos puguin servir per a les despeses de l’entitat»

  1. Seria interesant el perque de la negativa.

Leave a Reply

%d bloggers like this: