El Sénior Masculí del Sol Gironès Bisbal Bàsquet debutarà la temporada 2010-11 en un derbi conta el Palamós “B”

El primer equip masculí del CE Bisbal Bàsquet, que jugarà el primer partit de lliga el 18 de setembre, a casa, s’enfrontarà al CE Palamós “B”, nou equip a la categoria que farà de filial de l’equip palamosí de Copa Catalunya.

El derbi baixempordanès marcarà el tret inicial a 3a Catalana

L’equip bisbalenc farà la primera sortida de la temporada una setmana més tard a la pista del Travel JA-CB Llagostera. L’equip de la capital del Baix Empordà clourà la temporada, al Pavelló Vell de La Bisbal, el 7 de maig de 2011 contra el CE Onyar “B”, també nou equip de la categoria.

El jove equip bisbalenc que començarà la pretemporada un ciop finalitzada la Festa major de La Bisbal, concretament el dia 23 d’agost, tindrà menys d’un mes per preparar el primer partit de competició oficial, que els podria enfrontar a ex-jugadors il·lustres del Bisbal Bàsquet com Jordi Miralles, Marc Curto, Agustí Fernández o Marc Carbó, sempre que aquests no siguin convocats pel tècnic bisbalenc del primer equip del CE Palamós, Lluís feliu. El CE Palamós “B” és entrenat per Jordi Castelló, que la temporada passada entrenava el Sots-21 del mateix club i es va procalamar Campió de Girona.

Podeu veure el calendari complet de la competició clicant sobre el següent enllaç:

Calendari Sénior Masculí Temporada 2010-2011

Leave a Reply

%d bloggers like this: