Les primeres 24 Hores… per emmarcar!

Al llarg de dissabte i fins diumenge al migdia La Bisbal va ser seu d’un acte esportiu que quedarà gravat a la memòria de tots aquells que hi van participar. El Pavelló Vell i el Pavelló Firal van acollir els 12 equips participants, els 35 partits que es van disputar, el descans de jugadors i jugadores i enmig dels dos pavellons hi havia ubicada la zona de bar i menjars.

Aquestes són les 1eres 24 Hores que organitza el CE Bisbal Bàsquet i es preveu repetir l’experiència l’any vinent. L’Empresa Sol Gironès ha sigut el Patrocinador oficial del Torneig.

L’equip guanyador va ser el Drink Team que va vèncer als Isidrus en una final bastant ajustada. En 3a posició hi va quedar l’equip local dels Voltors.

Manel Molina de l’equip guanyador va ser escollit com a MVP del Torneig, després de la seva brillant actuació, en especial a la final.

Equips vinguts d’Olot, Girona, l’Escala, Begur… i equips locals van participar en aquestes primeres 24 hores de bàsquet on cal destacar la participació femenina amb 4 equips i un de mixte.

Cal destacar l’ambient de la zona de bar i menjars on molts col·laboradors, comandats per l’incombustible, pare Xató van permetre als participants refer les forces i degustar exquisits menjars.

La Comissió Organitzadora, formada pels joves jugadors i jugadores dels equis sénior femení i masculí del club, van treballar de valent perquè tot funcionés i van demostrar que amb il·lusió i preparació els actes són un autèntic èxit. Els organitzadors van editar una bonica revista especial de les 24 Hores.

L’ambient festiu i esportiu van permetre viure estones de suor, cansament, rialles, crits i aplaudiments.

Lees 24 Hores van comptar amb actes paral·lels, amb la Rufina dels geganters, el Drac de La Bisbal dels Dracs, i el Voltor dels Voltors, actuacions musicals davant del pavelló i un concert al Bar Tràmit.

Des del Bisbal Bàsquet volem fer arribar els nostres agraïments a totes aquelles empreses, comerços, institucions i persones col·laboradores que han fet possible l’organització d’aquestes 24 hores de Bàsquet a La Bisbal.

Leave a Reply

%d bloggers like this: