El Bisbal Bàsquet va celebrar ahir la seva reunió General amb una gran assistència

Ahir dimecres 30 de juny de 2010, el CE Bisbal Bàsquet va celebrar, al Mundial, la seva reunió general de l’entitat.   

La Junta Directiva del club, que canviava el model i la data de reunió per poder encarar l’estiu amb la panificació de la propera temporada tancada i poder-la exposar als membres de l’entitat, va passar balanç de la temporada 2009-10, va explicar la planificació d’equips i entrenadors per la propera temporada, la que ha de ser la nova estructura de club per un millor funcionament, va informar detalladament del balanç econòmic anual que es tancava el mateix 30 de juny, va informar de les noves quotes i del canvi de la forma de pagament, l’anunci del seguiment de les reivindicacions per la construcció d’un Pavelló Nou, de la renovació del patrocini amb Sol Gironès i va exposar els dissenys de les noves equipacions esportives com a notes més destacades d’aquesta reunió.  

Nombrosa assistència a la reunió general de club

  

Cal destacar la nombrosa assistència de pares, mares, jugadors jugadores així com la presència de tots els entrenadors i entrenadores de l club.  

En la mateixa reunió, el President, Joan Ferrer, agraïa el suport de les famílies, en especial en els moments de tensió amb l’alcalde i regidor d’esports de la ciutat,  per estar al costat de la Junta Directiva quan en la famosa reunió dels màxims mandataris de l’Ajuntament amb pares del club es va intentar desgastar i menystenir els membres de la Junta. Ferrer, aclaria també sobre l’acusació d’haver insultat el tècnic d’Esports, que el greu insult que denunciava el Sr Luque era haver-li dit “Mecanògraf de l’alcalde”, a l’haver entregat aquest per escrit les mateixes represàlies d’haver d’abandonar el magatzem que ja havien fet arribar el dia anterior regidor i alcalde telefònicament.  Ferrer destacava que el club està essent objecte de Mobbing Esportiu per part de l’Ajuntament i Patronat d’Esports, amb clares evidències de boicotejar l’activitat ordinària i extraordinària del CE Bisbal Bàsquet, essent un motiu clar de falta de respecte i d’irresponsabilitat vers l’esport bisbalenc.  

  

   

D’altra banda, el coordinador, Marc Quiñones, a més d’anunciar la planificació esportiva, repassava els hàbits i actituds imprescindibles perquè els tècnics del club puguin seguir oferint una bona formació esportiva als jugadors i jugadores. Des de la coordinació es presentava la proposta d’horaris (a espera de petits retocs i que es publicaran al llarg del mes de juliol en aquesta mateixa web) sense poder-los confirmar ja que el Patronat d’Esports no ha contestat encara la petició formal del club. També presentava les diferents equipacions esportives per la propera temporada.  

   

  

   

Per acabar, la tresorera de l’entitat, Rosa Ragolta, explicava detalladament el balanç econòmic de la temporada, que el club tanca amb un lleuger superàvit de 563 €.  Com a novetat destacable també informava de les noves quotes, que pugen lleugerament (després de 3 temporades sense tenir cap augment) i de les noves formes de pagament que passen a ser de d’ingrés trimestral o amb la possibilitat de beneficiar-se d’un descompte si la quota es paga sencera abans del 15 d’agost.  

En acabar la reunió, el responsable de la Comissió Organitzadora de les 24 Hores de Bàsquet a La Bisbal, Joan Bassa, demanava els assistents la seva presència a la reunió per l’organització dels actes paral·lels i servei de bar que es duran a terme al llarg d’aquest nou acte que estrena el Bisbal Bàsquet.

Una resposta a «El Bisbal Bàsquet va celebrar ahir la seva reunió General amb una gran assistència»

  1. Reunio de 24 hores, el proper dijous 8 a l’oficina del Club, a les 20:00; demanem la maxima col·laboracio ja que per realitzar un acte com aquest necessitem motes mans!!
    ESPEREM LA VOSTRA ASSISTENCIA, GRACIES!
    joan bassa.

Leave a Reply

%d bloggers like this: