Sol Gironès serà una temporada més el Patrocinador Oficial del Bisbal Bàsquet

L’empresa d’energia solar SOL GIRONÈS serà una temporada més el patrocinador oficial del CE Bisbal Bàsquet. La temporada 2010-2011 els equips del Bisbal Bàsquet seguiran lluïnt el patrocini de la prestigiosa empresa d’energia solar.

En una reunió celebrada ahir, responsables del club i el màxim dirigent de SOL GIRONÈS passaven balanç del patrocini d’aquesta temporada i acordaven els termes del patrocini per la propera, que permetrà renovar diverses equipacions dels equips del club, a més de poder presentar un revolucionari i atractiu equipament reserva.

A més, SOL GIRONÈS, serà també el patrocinador oficial de les 1a edició de les 24 Hores de Bàsquet de La Bisbal.

Des del club es valora el compromís i la col·laboració de SOL GRONÈS amb la nostra entitat de forma extraordinària ja que permet als nois i noies del Bisbal Bàsquet disposar d’unes equipacions esportives dignes i de qualitat. A més, assegura la continuïtat dels actes que organitza el Bisbal Bàsquet al llarg de la temporada, i de l’activitat ordinària,  ja que les subvencions de l’Ajuntament i d’altres administracions són insuficients.

Pel CE Bisbal Bàsquet és una satisfacció i un orgull poder lluir el logotip de SOL GIRONÈS a la seva samarreta, al terreny de joc en les competicions i també en els diferents actes que se celebren al llarg de la temporada.

El club seguirà amb la mateixa dinàmica de la darrera temporada i equiparà a tres equpips més. Alhora  presentarà la samarreta reserva oficial.

Equipació oficial del CE Bisbal Bàsquet, amb el negre com a color dominant.

Presentació nova equipació reserva temporda 2010/11

Leave a Reply

%d bloggers like this: