Els séniors es despedeixen dels “grans” i com els “grans”

SOL GIRONÈS-BISBAL BÀSQUET: 79

CB SANT NARCÍS “B”: 61

Xató (14), Jordi Ferrer (9), Quim Salvà (10), Oliva (4), Eudald (16) – cinc inicial – Xifre (0), Adrià Farreras (0), Marc Yepes (7), Jordi Mitjà (19), Jordi Lladó (0) i Xevi Escatllar (0).

Parcials: 21-15 // 17-16 // 17-7 // 24-23

Tirs lliures: 11/17 : 64,7%

Triples: 10 triples. 5de Mitjà, 2 de Yepes, 2 de xató i un de Jordi Ferrer.

Ofereixen un bon partit a l’afició en l’últim partit a casa.

El jove equip sénior del Bisbal Bàsquet va dir adéu  a la seva afició, en l’últim partit de lliga a casa, oferint un bon joc, aconseguint una àmplia victòria i demostrant que han tret amb nota el seu debut a la categoria sénior.

 

Un inici de partit amb intercanvis de cistelles donava els primers avantatges al Sant Narcís, 6 a 9 en el minut 5. Els bisbalencs buscant a dins la pintura a Eudald conseguien capgirar el resultat i es situaven per davant en el marcador, però un Sant Narcís amb pocs efectius, però encara intens no afluixava. Coincidint amb les primeres rotacions i amb l’entrada de dos tiradors com Mitjà i Yepes, que clavaven tres triples consecutius i obrien la primera escletxa en el marcador, 21 a 15 al final del primer període.

El segon període, començava amb l’ensurt de la lesió de Xevi Escatllar que jugava el seu últim partit, i aigualia una mica el seu adéu, i deixava preocupat l’equip. Aquest període amb molt menys ritme que el primer i amb menys encert per part dels bisbalencs va ser un intercanvi de possessions sense dominador clar en el joc, tot i això els locals ampliaven amb un punt més el seu avantatge i marxaven al descans dominant per 7 punts, 38 a 31.

A la represa, els locals van emmurallar la seva anella i en 10 minuts només van encaixar 7 punts. Això sumat en l’encert en els tirs lliures del veterà Jordi Ferrer, forçant faltes en les seves penetracions i que en els tres últims minuts de partit, Eudald Font va ser una sangonera pel Sant Narcís, anotant 8 punts en tan sols, 3 minuts. Els bisbalencs dominaven de 17, 55 a 38 a falta de només 10 minuts.

En començar l’últim quart, un altre triple de Mitjà, el cinquè en el seu compte particular allunyava als gironins als 20 punts, fet que propiciava la relaxió dels locals. El Sant Narcís ho va aprofitar i amb un parcial de 3-13, es posava a falta de 6 minuts a tan sols 10 minuts. El tècnic local es veia obligat a demanar un temps mort per picar la cresta als seus homes i esperonar-los per rematar el partit, missatge que entenien a la perfecció. Els blanc-roig i negres, premien altre cop l’accelerador i amb un parcial de 9 a 0 es tornaven a situar a 19 punts.

L’adéu als més grans

En entrar a l’últim minut de partit, Jordi Ferrer, amb un espectacular triple de 8 metres posava punt i final a la seva carrera esportiva com a jugador, i era despedit per una càlida ovació dels aficionats i dels seus companys d’equip i amics.

 

En finalitzar el partitamb el resultat de 79 a 61, els joves feien entrega als dos mestres, Xevi Escatllar i Jordi Ferrer, d’una samarreta amb l’eslogàn: “SOU ELS MÉS GRANS”. Afició i equip celebraven junts amb un pica-pica l’adéu a aquesta brillant temporada del debut d’aquest jove equip en la categoria sénior. 

Aquesta setmana l’equip posarà punt i final a la lliga visitant el segon classificat el CESET-Santa Eugènia.

 

Una resposta a «Els séniors es despedeixen dels “grans” i com els “grans”»

  1. ii el CANYO d’en JORDI FERRER!!! 🙂
    oi tant si són els més GRANS!

Leave a Reply

%d bloggers like this: