L’Infantil Masculí s’entrena al Porxo del Pavelló Vell.

L’Infantil Masculí s’entrena al Porxo del Pavelló Vell després que el Patronat no els permeti fer-ho al seu lloc habitual, sense cap avís previ.

Imatges de l'entrenament de l'Infantil

Dura tarda la d’ahir pels jugadors i entrenadors de l’equip Infantil Masculí del club que van haver d’entrenar-se sota el porxo del Pavelló Vell ja que el Patronat d’Esports els va desubicar del seu lloc habitual d’entrenament dels divendres, el Pavelló Firal.

La preparació del Festival de Patinatge, que organitza el club de patinatge bisbalenc, impossibilitava que es pogués dur a terme la sessió preparatòria de l’equip. El Bisbal Bàsquet que no havia rebut cap mena d’avís, ni escrit, per part del Patronat d’Esports, organisme encarregat de coordinar els escassos i poc adequats espais de les instal·lacions esportives de La Bisbal. Aquesta desinformació i descoordinació va provocar que els joves bisbalencs haguessin d’abandonar el Pavelló Firal i els entrenadors, sense temps de reacció van dur a terme una sessió de domini de pilota al porxo del vell, petit i atrotinat Pavelló d’Esports, i evitar així la suspensió de l’entrenament.

Al capvespre el malestar dels joves jugadors, dels entrenadors i de la coordinació del club era evident, ja que lluny de ser fets puntuals, situacions denigrants com aquestes són l’enèssim exemple que la ciutat de La Bisbal necessita la construcció del Nou Pavelló d’Esports encara que declaracions com les de l’alcalde de La Bisbal, dient que el nombre d’usuaris i esportistes bisbalencs no ho requereixi. Situacions en què un equip que actua en un pavelló alternatiu, ja que no caben en el d’Esports, hagin d’abandonar-lo perquè hi ha una altra activitat esportiva, evidencien la claríssima manca d’espai que pateix l’esport bisbalenc per poder fer esport amb dignitat i qualitat suficients. A més, durant l’entrenament es va produir la lesió al braç d’Adrià Orellana, que estarà uns dies de baixa després de relliscar i caure a terra.

El Bisbal Bàsquet presentarà una instància dilluns a primera hora demanant explicacions d’aquest fet. 

Els Infantils no van poder entrenar-se en les mínimes condicions

Una resposta a «L’Infantil Masculí s’entrena al Porxo del Pavelló Vell.»

  1. Avatar de Lídia Torroella
    Lídia Torroella

    Vergonyós! Aquesta és la paraula.
    On s’és vist que 13 nens que venen a fer el que més els agrada, a jugar a bàsquet, hagin d’entrenar en aquestes condicions? I no és el primer cop, no. Molts divendres, a les 6 de la tarda, a la pista de darrere del Pavelló Firal hi ha muntada la tarima per una festa/ acte del dia següent a la nit. I què han de fer els nois de l’Infantil? Doncs perdre mitja hora del seu entrenament per arraconar la tarima i posar bé les canastes. Ens queixem, i ens diuen que la solució és anar a la pista del Mas Clarà. Però com volen que hi anem si no està en condicions? Jo no deixaré que els meus nens entrenin en una pista plena de sorra.
    Jo només vull que els nens puguin disfrutar de l’hora i mitja del seu entrenament; i que, si no és demanar tant, ho facin en condicions.

Leave a Reply

%d bloggers like this: