El Sol Gironès Bisbal Bàsquet rep el Fontajau en un partit clau pels dos equips

El Sénior Masculí del Sol Gironès Bisbal Bàsquet rep avui a les 17:30 al Pavelló Vell de La Bisbal, el BC Fontajau, un partit de vital importància pels dos equips.

 

Els bisbalencs que la setmana passada van estar a punt de donar la campanada a la pista del líder, necessiten la victòria per arribar a l’objectiu de les 15 victòries que garanteix la permanència sense haver de caure en una perillosa plaça de promoció de descens. Els gironins, per la seva banda estan empatats amb dos equips més, Sant Narcís i ADEPAF per evitar la penúltima posició que significaria el descens directe de categoria.

El primer equip confia en donar una alegria als seus aficionats, i continuar amb la dinàmica positiva de joc i ed reultats en què està immers l’equip en els dos últims mesos.

Per aquest partit, Joan Ferrer, podrà comptar amb els veterans Xevi Escatllar i Jordi Ferrer, absents ens els dos últims compromisos. La novetat en la convocatòria és el júnior Pau Soler, que haurà d’actuar en la posició de Joan Bassa, dubte pel partit, ja que encara arrossega molèsties. Els séniors no podran comptar amb el gruix de Sots-21 que estan en dinàmica de primer equip, Lladó, Yepes, Xifre i Farreras, ja que aquests actuaran a Olot, en l’últim compromís a fora del Sots-21 en aquesta temporada. Un cop moral per aquests jugadors, el retorn a l’equip filial, però que la mentalitat treballadora, ambiciosa i disciplinada els farà estar de ben segur amb el primer equip el dia que aconnsegueixin matemàticament la salvació.

Els séniors en una imatge del partit Banyoles-Bisbal Bàsquet

Leave a Reply

%d bloggers like this: