El Sots-21 s’imposa el Farners en un gran últim quart

Castillo (17), Oliver (0),  Adrià Farreras (14), Yepes (6), Eudald (16), Joan Bassa (7), Oliva (0) i Lladó (4).

Parcials: 11-17 // 15-16 // 26-14  // 9-21

Tirs lliures: 58.33%

Triples: 8. 3 d’Adrià, 2 de Xató, 2 de Yepes i 1 de Bassa.

Faltes: 19 faltes. Cap eliminat. 

Séniors i Sots-21 el dia de la Presentació

Primera victòria del Sots-21 del Bisbal Bàsquet contra el CB Farners en el tercer enfrontament dels dos equips al llarg d’aquesta temporada.

Els bisbalencs que tot i cometre errades clamoroses sota la cistella van començar dominat el partit amb un joc sòlid, amb molt d’encert des de la línia exterior i sortint ràpid al contraatac.

Els joves de La Bisbal, que estaven practicant la defensa zonal que havien de posar en pràctica l’endemà en el partit de sénior contra el Grifeu, van veure com el local Barcelona, P. els clavava un total de 8 triples en una tarda espectacular.

Al descans els bisbalencs dominaven de 7 punts, deixant els locals a només 26 en els primers vint minuts. En iniciar la segona part, una incomprensible relaxació i passivitat defensiva dels blanc-roigs-negres permetia als de Santa Coloma fer un parcial de 26-14 que deixava els locals 5 punts amunt a falta de tan sols 10 minuts.

Després de la corresponent esbroncada de Joan Ferrer als seus jugadors per l’actitud mostrada al llarg del 3r quart, els bisbalencs van treure el seu millor joc, van recuperar la intensitat defensiva i buscant reiteradament la superioritat física d’Eudald aprop de les anelles, i amb una rotació total de la banqueta van aconseguir un parcial de 9-21, que capgirava la truita i donava el triomf als del Baix Empordà.

Leave a Reply

%d bloggers like this: