El Júnior torna a ensopegar amb la mateixa pedra

CB HOSTALRIC 74 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 52

Parcials: (17-19) (18-8) – (17-17) (22-8)

Triples locals: 6, Garriga (2), Pujadas (1), Campderros (1), Montulleda (1) i  Cumelles (1)

Tirs lliures: 8/11 (72,72%)

Triples visitants: 10, Soler (5), Seguí (3) i Loureiro (2)

Tirs lliures: 2/6 (33,33%)

Aramburu (2), Soler (17), Seguí (9), Calvo (2), Pujadas (10) cinci inicial – Loureiro (8), Milla (1) i Cardoner.

Un bon inici amb un parcial de (0-9) a favor dels bisbalencs, no feia preveure la tònica general del partit. I és que els júniors de La Bisbal han tornat a topar amb la mateixa pedra. Es podria dir que ha estat un partit calcat al de la 1a fase, on un CB Hostalric liderats per Cumelles ha escombrat de la pista als bisbalencs.

S’ha pecat d’intentar treure suc on no n’hi havia. Les consignes eren molt clares i molt pocs han estat capaços d’entendre-les. L’Hostalric ha estat molt superior al rebot, tant ofensiva com defensivament. Cumelles deixava clar a qui pertanyia la pintura i amb 21 punts ha liderat als locals cap a la victòria.

La idea era jugar amb 4 exteriors + 1 interior, però no s’ha executat de cap de les maneres. No hem tret profit de les cantonades i les poques penetracions topaven amb una defensa sòlida dels locals.

Pau Soler tornava a posar-se l’equip a l’esquena amb 3 triples al 3r quart, però aquest cop la resta de l’equip no s’ha encoratjat. L’entrenador rival ha llegit ràpidament que havia d’aturar “la brúixola” dels bisbalencs i a l’últim quart Soler ha quedat totalment anul·lat.

Cal destacar la gran feina defensiva del cadet Joan Seguí que veu premiat els seu esforç als entrenaments.

Cal aprendre d’aquests partits i seguir treballant per polir tots aquests errors.

La propera jornada comença la 2a volta d’aquesta 2a fase a la pista de l’Adepaf. Ja queden menys jornades (3) i l’equip es mereix acabar amb bon regust, ja que en termes generals s’ha treballat bé.

Leave a Reply

%d bloggers like this: