El Cadet Femení estrena amb victòria la segona fase

Després de tots els problemes que ha tingut l’equip les darreres setmanes i de l’aturada de Setmana Santa, hem aconseguit tornar al camí que estavem acostumats, o sigui, a jugar bàsquet a un bon nivell.

El primer partit de la segona fase ha estat un dels més engrescadors de la temporada, hem aconseguit guanyar al camp de l’Institut Vicens Vives per 40 a 41.

El resultat ja ens adona que ha estat un partit de defenses, la nostra, com és habitual, una individual bastant ben feta i algun canvi a zona per despistar l’equip contrari, elles una zona molt tancada que no afavoria el nostre joc de buscar passades interiors amb l’afegit que elles tenien molta alçada que no ens ajudaba a aconseguir segones i terceres ocasions de tir interior.

Tots i els entrebancs s’ha guanyat per les ganes i l’empenta que han posat totes les jugadores de l`equip, ara toca una setmana de descans i el proper partit és a casa amb la nostre bestia negre, l’Hostalric. Ara és el moment de finalment trencar la ratxa negativa amb elles, us esperem a tots el dia del partit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: