La web del Bisbal Bàsquet rep una valoració de Page Rank 4 per part de Google en la seva primera valoració

 

   

google principal motor de búsqueda a Internet

Google dóna una valoració de Page rank 4 a la web del Bisbal Bàsquet   

    

A punt de fer tres mesos de la creació del nou lloc web del CE BISBAL BÀSQUET els robots de Goggle han avaluat el blog donant-li una valoració de Page Rank 4, una valoració altíssima i inesperada pels administradors del blog.   

A punt d’arribar a les 10.000 visites en 3 mesos   

Ara fa 3 mesos, el blog es va començar a activar en període de proves just després de Reis, i encara té bastants apartats que s’han d’activar i d’altres que s’han d’anar modificant i adaptant a les necessitats informatives de la gent del club i dels jugadors i les seves famílies. De ben segur que aquesta primera quinzena d’abril arribarem a les 10.000 visites, actualment estem a les 9.700, un èxit total gràcies a la interacció dels jugadors, jugadores, familiars, especialment via facebook, però també als links d’internautes que han vist el nostre blog com un mitjà de comunicació propi interessant.   

Què és el Page Rank?   

PageRank és l’algorisme que utilitza Google per determinar la posició d’una pàgina web a l’hora de fer una consulta mitjançant el seu motor de cerca. Aquest mètode mesura el seu grau d’importància de forma numèrica i permet situar els resultats més fiables en primer lloc. Alhora, reflecteix la probabilitat que hi ha de que un usuari que navega a través d’enllaços de forma aleatòria arribi a una pàgina web concreta.   

Aquesta tecnologia realitza una mesura objectiva de la rellevància que tenen les pàgines web dins la xarxa i es basa en assignar un valor a cada web en funció del nombre d’enllaços d’altres pàgines que l’apunten, interpretant un vincle de la pàgina A a la pàgina B com un vot que rep la pàgina B per part de la pàgina A. A més, PageRank també considera el prestigi de cada pàgina que emet un vot, ja que als vots que provenen de determinades pàgines se’ls atorga un valor major, incrementant així el valor de la pàgina vinculada. D’aquesta manera i juntament amb altres criteris no públics, les pàgines importants reben una valoració més alta i apareixen en la part superior dels resultats de cerca.   

PageRank és la part més coneguda del gran sistema de classificació de Google i destaca entre models de llenguatge (que estudia com formular les frases, sinònims, errors ortogràfics, etc.), models de consulta,…   

Altres pàgines bisbalenques i el seu Page Rank:   

http://www.labisbal.cat/ de l’Ajuntament de La Bisbal: 4/10   

http://www.totbisbal.com/inici/inici.php Diari electrònic bisbalenc: 5/10   

http://www.bisbalactual.com/ Diari electrònic bisbalenc: 2/10   

http://www.elsdracs.cat/ dels Dracs : 4/10   

http://feabbisbalenc.wordpress.com/ de la F.E. Atlètic Bisbalen  

Seguirem treballant   

Després d’apostar per un model de blog/web molt més fàcil d’utilitzar pels diferents mebres del club, des del CE Bisbal Bàsquet seguirem per afiançar aquest bon inici ed la web i la interactivitat a través de les xarxes socials per tenir tota la informació del club a un clic.   

  

 

Una resposta a «La web del Bisbal Bàsquet rep una valoració de Page Rank 4 per part de Google en la seva primera valoració»

  1. Estarieu interesats en l´intercanvid e links? ens faria pujar el pagerank encara més als dos
    Salutacions
    Sergi

Leave a Reply

%d bloggers like this: