Victòria de 5 Estrelles!!

El Sots-21 del Bisbal Bàsquet va ampliar l’èpica del bàsquet bisbalenc i va aconseguir una d’aquelles gestes que es recoradaran durant anys. Amb només 5 jugadors en el seu desplaçament a Ripoll, va aconseguir guanyar de 5 punts amb un joc madur, intel·ligent i molt consistent.

UE  RIPOLL: 61

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: 66

Yepes (4), Adrià Farreras (24), Lladó (7), Xifre (10) i Bassa (21)

Triples: 8 triples. 5 de Joan Bassa, 1 de Yepes, 1 de Lladó i 1 d’Adrià.

Tirs lliures: 10/15. 66%

Faltes: 12 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 13-19 // 9-14 // 24-17  // 15-16

El plantejament del partit, amb només 5 efectius a la pista (compromisos personals ,lesions i jugadors tocats, auto-reservats pel partit del sénior) era clar. Una zona tancada per evitar les faltes i l’excessiu desgast físic per poder aguantar els 40 minuts. llum en un oli quan el cervell mana sobre les cames, tancant el rebot i podent córrer al contraatac amb adrià, inspiradíssim i Lladó, i jugant excel·lents possessions en atac estàtic.

A la mitja part, els bisbalencs amb un estelar Joan Bassa, un cervell Yepes dirigint i un sòlid Xifre al mig de la zona, 11 punts a sobre. Al tercer quart baixada i desgast dels visitants i els de Ripoll a còpia de triples aconseguien retallar fins a 7 punts i posar-se a 3 punts.

Al començar l’últim quart un parcial de 6-0 a favor dels ripollesos feia preveure esvaïr l’excel·lent treball dels jugadors del Bisbal Bàsquet. Per`no, la maduresa d’aquests jugadors arriba ja a nivells destacables, i un intercanvi de cistelles feia preveure un final d’infart. Però no va ser així, a falta de 3 minuts, amb uns bisbalencs gens carregats de faltes, van decidir canviar la seva defensa a individual i amb un parcial de 0-7 amb un Bassa estel·lar donaven per finalitzada la gesta del bisbalenc. L’intel·ligència col·lectiva exhibida al final del partit va fer gaudir d’allò més a Santi Yepes i Joan Ferrer, solitaris a la banqueta.

Al finalitzar el partit, molts dels presents al pavelló, auxiliars de taula, directius locals, l’entrenadors del CB Salt felicitaven els joves bisbalencs pel joc i la mentalitat exhibits a la pista.

Ripoll va viure la gesta de 5 bisbalencs

Una resposta a «Victòria de 5 Estrelles!!»

  1. sí senyor!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: